Szépséglabor

Invisibobble - MÁS HAJGUMIRA NEM IS LESZ SZÜKSÉGED

2015. június 16. Szépséglabor Szólj hozzá!

Invisibobble - MÁS HAJGUMIRA NEM IS LESZ SZÜKSÉGED

invisibobble_love.pnginvisibobble_smaller_1.pngEgy hajgumi ami megváltoztatja az életedet... Erős túlzásnak hangzik, tudom, de ha már éreztétek a fájdalmat esténként a gumit kivéve vagy inkább kitépve a hajatokból, vagy bosszankodtatok futás közben hogy semmi nem tartja meg a lófarkat - akkor meg fogjátok érteni mitől lehet annyira értékelni az Invisibobble-t. 

Első látásra telefonszinórnak tűnik, de már megtanultam hogy hajápolásban sokszor a legfurább kinézetű dolgok válnak be leginkább (bogárszerű-százlabú Tangle Teezer...). Rengeteg blogon dícsérték mint csoda hajgumit, ezért mikor az Invisibobble nemrég itthon is megjelnet az üzletek polcain, majd megláttam a fodrászom hajában is, győzött a kíváncsiság.  A hosszú hajamnál állandó probléma volt a hajgumi kérdése, a legtöbb nem tartotta meg, illetve rettenetesen húzta, sőt kitépte a hajszálakat amikor kivettem. Rádásul a törés is benne maradt ahol össze volt fogva. Azt hiszem ezeket a jelenségeket mind jól ismerjük, sajnos... Mióta rövid a hajam, ritkán fogom össze így ez a probléma háttérbe szorult, de futásnál például nagyon fontos hogy ne csúszkáljon a hajam, és biztosan tartson a hajgumi. És persze a hajtépés részt is szívesen el tudtam volna feljteni. 

Az InvisiBobble Traceless Hair Ring praktikus hajgumi abszolút forradalmi termék a hajgumik között. A különleges alakjának köszönhetően nagyon jól tartja a hajat, de mégsem nyomja el azt.

A jó hír, hogy a tényleg működik! Erősen tartja a hajat - szuper sportoláshoz; mivel egyenletesen oszlatja el a nyomást nem hagy nyomot benne; könnyű kivenni - nem húzza vagy tépi a hajat. Tényleg érezni a különbséget egy hagyományos hajgumihoz képest és a Tangle Teezer-hez hasonlóan - az Invisibobble nélkül sem tudnám elképzelni a hétköznapokat. Illetve eltudom, de nem akarom. 

invisibobble_love2.pnginvisibobble_love4.png

A gumi néhény használat után kicsit kinyúlik, de a hatékonysága ugyanolyan marad ezért engem nem zavar. Sok színben és változatban lehet kapni, én véletlenül egy Valentin-napi kiadást vettem meg így néhány csillám is bekerült az átlátszó gumiba - kifejezetten tetszik. :) A csomagolása is kapott egy kis pluszt, az egyik oldalán például a szeretlek szót lehet olvasni kb. 50 nyelven - szóval tényleg nagyon bájos. Alapjában véve nagyon tetszik ez a kis átlátszó kocka doboz. Az ára első látásra soknak tűnhet de mindjárt 3 darabot kapunk és abba belegondolva hogy a hétköznapjaink tényleg egy kicsit egyszerűbbé válhatnak - az Invisibobble szerintem szuper befektetés. 

Az Invisibobble hajgumik a Müllerben kaphatóak, kb. 1500 Ft-os áron.

 

Ti találkoztatok már velük az üzletekben?
Kipróbálnátok az Invisibobble-t?

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása