Szépséglabor

7 SHOES FOR SUMMER

2015. június 03. Szépséglabor Szólj hozzá!

7 SHOES FOR SUMMER

shoesforsummer.png

Most hogy napok óta tart a nyár, és nem csak csilaggászatilag, égető szükségem lett néhány meleg-kompatibilis cipőre. Beleástam hát magam az aktuális trendekbe és összeírtam egy listát azokról a típusokról amikkel idén nem lehet hibázni...

1. A MULE Valahol félúton a papucs és a magassarkú közt, a mule a szezon egyik legsikkesebb és legkényelmesebb slágere. Gyakorlatilag mindennel kombinálható és mivel kicsit különlegesebb mint a klasszikus szandál könnyen adhatunk vele az outfitünknek egy kis extra jazz-t. Nem mellesleg szuper színekben és formákban kapható, ezért is áll a listám elején...

2. A TELITALPÚ A wedge visszatért! Nem kell kompromisszumot kötnünk -  kényelem vagy magasság, megkaphatjuk mindkettőt. A városi életmódhoz egyenesen kötelező, egy talitalpúval stílusosan és gyorsan, szinte keresztülszárnyalhatunk mindenféle átépítésen, de még  a tengerpartra vásárolt ruhánkat is jól kiegészíti. Idén szép darabokat találunk az üzletekben, a slágerszín a barna - ha egy kis 70-es évek vibrálást is vinnénk a dologba, ezt érdemes választani. 

shoesforsummer2.png

3. A GLADIÁTORSZANDÁL Avagy vékony vádlijú lányok előnyben... Az idei szezon egyik legnagyobb trendje, amivel még nem sikerült teljesen megbarátkoznom. Kicsit macerásnak tűnik, de tény hogy nagyon jól tud mutatni és instant felpezsdíti a legegyszerűbb ruhánkat is.

4. A PAPUCS Minnél klasszikusabb annál jobb, illetve ha egy kicsit csúnya is, akkor az igazi. Hihetetlen hogy egy ilyen egyszerű dolgot milyen sokféleképpen lehet variálni, de a szegecsestől a kígyómintásig találunk mindent. Vonzó a kényelem miatt, én nyaralásra tervezek beszerezni egy egyszerűbb darabot. Egy nagy kalap hozzá és kész a hollywoodi glamour.

5. AZ ESPADRILLE Az indiánok után szabadon, néhány bőrből készült darabot Pocahontas is szívesen viselne, főleg ha még rojtok is vannak rajta. De azt hiszem teljesen érthető a sikere - zárt is, meg nem is; jól kombinálható szinte mindennel; csak belebújunk és még a trendeknek is meg fogunk feleni. Szóval tényleg nem lehet vele hibázni, nekem például sokkal szimpatikusabb szaladgálós megoldásként mint a slip on/sneaker/plimsoll szörnyetegek...

6. A PLATFORM A 70-es évek még sosem volt ennyire 2015-ös... De komolyan, gyönyörű platform cipőket lehet kapni, amik tökéletesen kegészítik a szezon másik nagyágyúját, az A-vonalú szonyát. Elegánsabb mitn a telitalpú, de hétköznapibb mint egy klasszikus tűsarkú - erősen csábító lehetőség "A Nyári Cipő" címre .

7. A KLASSZIKUS SZANDÁL A hétköznapokat is meghódította, Kim Kardashian valószínűleg egy ilyenben is alszik... A forma nagyjából fix, színek, pántok és csatok tekintetében viszont hatalmas a választék. A képletem a következő:  szagatott farmer + szandáűl = summer uniform.

A gelériába feltöltöttem még néhányat a kedvenceim közül, de vigyázzatok mert a képek vásárlásra sarkallhatnak..

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása