Szépséglabor

ÍGY HORDHATOD - LITTLE RED DRESS

2017. július 12. Szépséglabor Szólj hozzá!

ÍGY HORDHATOD - LITTLE RED DRESS

lrd.pnglrd2.png

A kis fekete és kis fehér után idén nyáron hódító útjára indult a Kis Piros Ruha, ami annyira beférkőzte magát az instagram feedembe, hogy mikor a Mangoban megtaláltam ezt a darabot (ráadásul leárazva) el kellett hoznom. A trend kártya mellett felhozhatom mentségként, hogy a tengerparton nagyon jól fog mutatni, és csak styling kérdése hogy a várossal is kompatiliblis legyen.

lrd3.pnglrd6.png

Viselhetjük például fekete kiegészítőkkel - kis táskával, klasszikus szandállal ami picit elegánsabb, "city look" érzést adhat a ruhának. Papuccsal hétköznapi, magas sarkú szandállal esti buliba menős. Vagy bevethetjük a szezon másik nagy trendjét, a hálós szatyrot - tényleg van ennek magyar neve? Ez a trend az, ami kezdi súrolni nálam is a "Tényleg?!" kategóriát, de ki kellett próbálnom és tudjátok mit? Működött. Lehet, hogy az instagram láttatja velem teljesen normálisnak a szatyorral járkálást, de megadta a szettnek a kellő lazaságot és a fehér is jól passzol a pirossal. Azért ezt a verziót inkább csak a nyaralás alatt vetem majd be. Egy másik szín ami jól passzol hozzá a sárga/arany - egy ilyen papuccsal például idén nem lehet mellé lőni és mondjuk ha várost nézünk, akkor a vele járó kényelem faktor mindennél jobban felértékelődik. 

Szóval a kis piros ruha legalább olyan sokoldalú lehet, mint a kis fekete és ezt a színt idén egyébként sem érdemes kihagyni. 

 

Ruha: Mango (alternatíva: itt, itt, itt és itt)
Napszemüveg: Mango (hasonló: itt )
Papucs: Zara 
Táska (fekete): Zara
Szatyor: minden nap használt bevásárlós 
Óra: Cluse (innen vettem, de innen is rendelhető)
Fülbevaló: Mango

 

FOTÓK:

Keszi Róbert 

 

lrd7.pnglrd4.pnglrd5.png

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása