Szépséglabor

ELINDUL A FÓRUM - NYEREMÉNYJÁTÉK

2015. április 15. Szépséglabor Szólj hozzá!

ELINDUL A FÓRUM - NYEREMÉNYJÁTÉK

nyerjmeg_chanel_forum.png

Régóta tervezem a fórum elindítását, most végre ennek is eljött az ideje! Ennek örömére egy kis nyereményjátékot is szerveztem nektek.

De mi is ez a Fórum dolog?!

Nagyon szeretném, ha a blog nem csak egy olyan felület lenne ahova néha-néha benéztek, elolvastok egy-egy bejegyzést, talán kommenteltek. Ezzel természetesen semmi gond nincs, sőt minden kattintásnak örülök. De nagyon boldog lennék ha a Szépséglabor egy olyan hely is lenne egyben, ahol beszélgetünk egy kicsit. Közvetlenül, felszabadulva. Ezt olyan formában terveztem, hogy mindig feltennék egy-egy kérdést amira kommentek formájában válaszolhatnátok - így megosztva a tapasztalatainkat, véleményünket egymással. Vagy éppen csak azt hogy milyen színű sminkterméket vásároltunk legutóbb...

Remélem tetszik az ötlet, én nagyon szeretném hogy ez működjön és mindent jól meg tudjunk majd itt beszélni! Hogy ösztönözzelek kicsit Titeket, készültem egy játékkal is. Az első kérdésre válaszolók közt ki fogok sorsolni egy csodaszép narancs árnyalatú Chanel szempillaspirált! ( A játék 2 hétig tart és a róla szóló facebook poszt megosztása plusz esélyt jelent. )

És akkor az első kérdésem:

 

Milyen színű sminkterméket vásároltatok legutoljára?

 

 

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása