Szépséglabor

EGY KRÉM CSAK NEKED

2015. február 03. Szépséglabor Szólj hozzá!

EGY KRÉM CSAK NEKED

kaba_cream.png

Mit szólnátok ha lenne egy hely, ahol a bőrtípusotoknak megfelelően, személyre szabottan készítenék el az arckrémeteket? Ha örülnétek neki, van egy jó hírem - megnyílt az első itthoni KA & BA Cream Bar ahol rövid bőranalízis után, helyben kezetekbe kaphatjátok a csak nektek készült krémet.

 Decemberben, az Allee Bevásárlóközpontban tartott megnyitón alaposan megismerhettem ezt az itthon újdonságnak számító technikát. A Cream Bar mottója:

Vissza azokba az időkbe, mikor a kozmetikunok sokkal többért feleltek, és túlmutattak a puha bőr és csillogó haj ígéretén.

kaba_2_1.png

Első hallásra nagyon tetszett az ötlet, és az eddigi tapasztalataim is pozitívak. A bőranalízis nagyon érdekes volt, és sokmindent elárult a bőrömről, illetve rólam. Egyrészt megerősített abban, hogy mit csinálok rosszul. Kevés vizet iszom, keveset mozgok és sokat dolgozom a monitor előtt - mondta a kedves kozmetikus miközben az arcomról, 3 fényben készült képeket elemezte. Meglátta lényeget, de legalább a feszességgel nincsenek gondok. Másrészt pontosan meghatározta bőrtípusomat - egyértelműen vegyes. Ez nagyon fontos hogy a jövőben a megfelelő termékeket választhassuk. Már ezért is érdemes a standhoz ellátogatni, egész megdöbbentő hogy a bőrünk mennyi mindent elárul rólunk - és hogy mit is, azt jó tudni. Azóta egyébként jobban oda is figyelek, szeretném ha legközelebb valami ilyesmi olvasnának ki a képekből: hidratáltság magas, pórusok nagysága csökkent. Nagyon szimpatikus volt még, hogy nem próbáltak meg "varázskrémként" eladni semmit - sőt, külön fel is hívták a figyelmem rá, hogy ahhoz hogy javíthassak a bőröm állapotán a rossz szokásaimat is el kell hagynom.

6 lépést járunk végig míg kézhez kapjuk a krémünk. Első a bőrteszt, aminek segítségével meghatározzák milyen alapkrém és aktív hatóanyag (olívaolaj, mandulaolaj, jojobaolaj és E-vitamin) ideális a számunkra. Én az 1-es alapkrémet kaptam jojobaolajjal és E-vitaminnal. Ezután jönnek az illatok - rét, óceán, sivatag... ami csak tetszik. Néhány egyiptomi stílusú címke közül kiválasztjuk melyik kerüljön a tégelyre és milyen névvel és már keverik is a krémünket. Ez a helyben fellállított kis laborban történik, így akár végig is nézhetjük a folyamatot - ami kb. 15 percet vesz igénybe. 

Aki teheti, próbálja ki a Cream Bar-t - a bőranalízis miatt már megéri és az árak is nagyon barátságosak. Ilyen összetevőkkel pedig csak nyerhetünk! Több info: http://kaandbacosmetics.com/

 

Mit szóltok ehhez a technikához?
Kipróbálnátok a Cream Bar-t?

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása