Szépséglabor

MOM JEANS

2017. május 18. Szépséglabor Szólj hozzá!

MOM JEANS

momjeans3.pngmomjeans.png

A férfiak egyszerűen nem értik, és valljuk be, nem az a fazon ami előnyösen hangsúlyozná ki amit ki kell. Mégis hódít a mom jeans, mi pedig sokan anyukánk kis klónjaiként sétálgatunk a városban. Van valami ebben a fazonban amit nagyon lehet szeretni....

Lehet, hogy pont ez a nosztalgia járul hozzá, hogy az üzletek tele vannak ezzel a fazonnal. Persze a 80-as évek egyébként is dübörög, ki sem lehet kerülni. Nekem bejön ez az egész a bő nadrágokkal, hatalmas pólókkal - végre úgy hordhatom a nálam 3 számmal nagyobb cuccokat, hogy még aktuális is tudok lenni és nem fura. Azért nem árt óvatosnak lenni, 3 ilyen retro darab és tényleg olyan hatást kelthetünk, mint egy kicsit megfakult fotó amúltból. Jó módszer lehet, ha belecsempészünk a szettbe egy modernebb kiegészítőt - táska, cipő, hogy elvegyük kicsit az élét az időutazásnak. 

A mom jeans-re visszatérve, nem nehéz megkedvelni egy olyan farmert, ami nem szorítja el a vérkeringésem ugyanakkor a magas derék és a rövidebb szár centikkel hosszabbítja meg a lábat. Nyáron is kellemesebb viselet a skinny farmereknél, és nagyon jól lehet kombinálni toppokkal, pólókkal. Plusz nincs az a cipő, amivel ne lehetne felvenni. Derékrésznél kicsit "hozzánk tehet", de ettől lesz olyan karakteres a hatás. Szóval éljenek az anyukák és az ő zseniális nadrágjaik! 

U.I.: Ezt a darabot a Zarában találtam, muszáj volt felpróbálnom és rögtön beleszerettem. Az ára is elég baráti, úgyhogy ha kacsingattok a trenddel, ez egy jó darab lehet a kipróbálására. (Nem szponzorált, csak egy tipp.)

 

bomber, póló, nadrág, cipő, táska - Zara
napszemüveg - Mango
nyakláncok - H&M
gyűrűk - Pandora

 

momjeans2.pngmomjeans8.pngmomjeans4.pngmomjeans5.pngmomjeans6.pngmomjeans7.png

 

Nektek hogy tetszik ez a trend?
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása