Szépséglabor

A LEGSZEBB TAVASZI KOLLEKCIÓK #2 | CLARINS GARDEN ESCAPE

2015. február 17. Szépséglabor Szólj hozzá!

A LEGSZEBB TAVASZI KOLLEKCIÓK #2 | CLARINS GARDEN ESCAPE

garden_escape_2.png

Leginkább azért szerettem bele a Garden Escape-be, mert a Clarins tavaszi sminkkollekciója tele van izgalmas textúrákkal és újdonságokkal. Persze ezek a kerteket idéző zöldek, rózsaszínek és lilák is elképesztőúen mutatnak együtt.

Érkeznek például a közkedvelt Instant Light Natural Lip Perfector balzsam, azaz Stick verziói mindjárt 6 gyönyörű árnyalatban. De a kollekció legnagyobb sztárjai talán a Instant Light Comfort Lip Oil ajakápoló olajak - intenzíven táplálnak, kicsit feltöltik az ajkakat miközben enyhe színt is kölcsönöznek neki. Ehhez még hozzáadunk egy kis édes ízt és 2 árnyalatot: a  01 Miel mézes, a 02 Framboise pedig fekte ribiszke illatú... és így lesznek igazi must-have darabok. (Az olajos szájfények/ajaklakkok idén várhatóan hódító útjukra indulnak -  az Yves Saint Laurent a Volupté Tint-in-Oil már sokak ajkát meghódította például). 2 új Ombre Matte árnyalat is érkezik, ezek a krémes festékek elképesztőek, a legjobb matt verziók amiket valaha próbáltam. A lila Heather így képen is meghódított, remélem sikerül lecsapnom rá, igazi telitalálatnak tűnik tavaszra.

A galériában megnézhetitek a Garden Escape kollekció összes darabját, a termékek és az árnyalatok neveivel együtt. Ezek mindegyike kapható lesz nálunk is, úgyhogy kívánságlistát készíteni ért!

 



 

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása