Szépséglabor

BURT'S BEES LEMON BUTTER CUTICLE CREAM

2015. január 08. Szépséglabor Szólj hozzá!

BURT'S BEES LEMON BUTTER CUTICLE CREAM
burts_bees_3.png

burts_bees_cuticle_cream_2.png

Burt méhecskéi nemrég végre hozzánk is megérkeztek, köztük néhány igazi ikonikus termékkel. Ilyen például a citromos körömágybőr ápoló balzsam, ami természetes ápolást és hidratálást ígér -nem csak a körmeinknek...

Sajnos megvan az a rossz szokásom hogy piszkálom a körmöm melletti bőrt, és tudjuk hogy ez nagyon nem mutat jól. (Sosem bírom ki, volt valaki esteleg hasonló cipőben és sikerült leszoknia?) A gyakori lakkozás és lemosás sem tesz túl jót a körmeimnek, még akkor sem ha mindig használok alaplakkot. Aki hasonló problémákkal "küzd" és szeretné időről időre egy nagy ápoló bombával rendbe tenni a dolgokat - annak ez a tégely kötelező! Tele van intenzíven ápoló olajokkal, vajakkal és viaszokkal - érdemes megnézni az összetevőit a Krémmánián mert igazán lenyűgözőek. De a legmeghatározóbbnak talán a citromos olajat érezhetjük az illata miatt - isteni, eredeti citromillat ami felkenés közben még el is lazít egy kicsit. Az állaga elég szilárd, de az ujjaink melegére kicsit megolvad a balzsam és könnyen kenhetővé válik. Én a lefekvés előtti utolsó kis szeánszként szoktam vele bekenni a körömágybőröm, a körmeimet és kicsit a kezem is és reggelre minden puhább, erősebb és szebb lesz. Nem azt mondom, hogy egy éjszaka alatt teljesen regenerál, de egy heti rendzseres használat után már egyértelmű a változás. 

A tégely 15 gramm balzsamot tartalmaz ami első látásra talán kevésnek tűnhet, de én már 4 hónapja használom és láthatjátok milyen kevés fogyott belőle. A Burt's Bees Lemon Butter Cuticle Cream a Müllerben kapható, 2500 Ft-os áron.

burts_bees_7.png
Ti milyen terméket használtok a körömágyatok ápolására?
  
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása