Szépséglabor

AZ ÚJDONSÁG | L'OREAL BROW ARTIST PLUMPER

2014. november 26. Szépséglabor Szólj hozzá!

AZ ÚJDONSÁG | L'OREAL BROW ARTIST PLUMPER
loreal_brow_artist_2.png

h_loreal_brow_artist_3.png

Mindig nagyon izgalmas ha új szemöldökformázó jelenik meg a drogériában, mert sajnos elég kevés a lehetőségünk ha olcsó és jó eszközt keresünk a szemüldökünk formázására. Pedig nagyon fontos lépés ez a sminkelésben, és ha egyszer ráérzünk a jó formára és technikára többé vissza sem nézünk... Szerencsére úgy tűnik a tendencia kezd itthon is megváltozni, és egyre többen fordítanak egyre nagyobb hangsúlyt a szemöldökükre. Ennek jegyében itt is a L'Oreal egyik újdonsága, a Brow Artist Plumper. Yay!

De mis is pontosan ez a szempillaspirálra emlékeztető kis termék....? A célja, hogy gyorsan és egyszerűen készíthessünk teltebb és enyhén színezett, definiált szemöldököt - egy termékkel, egy lépésben. A kefe a textúráért és a könnyű felvitelért felel, miközben a gél textúra a forma mellett enyhe színt is kölcsönöz. Szóval egy olyan "minden az egyben" megoldás szeretne lenni. 

Ha a minden nem is jött be nálam, azért szépen csendben a Brow Artist Plumper beépült a mindennapi sminkelési rutinomba. Önmagában (alsó kép jobb oldal) nekem kevés - igen, ad  egy kis határozottságot a szemöldökömnek, de nem tölti ki az üres kis helyeket, kevés a színe és úgy általában nem kapom meg azt a határozott vonalat amit én szeretek. Viszont ha szemöldök por után  használva (bal oldal a képen) nagyon szeretem. Egységesíti az összhatást, ad egy kis extra textúrát a szálaknak és persze tartósabbá teszi a port. A színe kicsit megváltoztatja az összhatást és bár a medium/dark árnyalat egy kicsit sötét nekem, még így is tud működni a dolog.

Összességében ha tényleg nagyon, de nagyon sietek valahova, jól tud jönni önmagában is - hogy mégse induljak el "meztelen" szemöldök nélkül. De leginkább más formázó felett mutatja meg mit is tud igazán. Nem hoz forradalmi változást a sminkelésben, de nagyon jó ha reggelente ott van a kezünk ügyében...

loreal_brow_artist.png
Ti milyen terméket használtok a szemöldökötök formázására?
Próbáltatok már a Brow Artist Plumnper-hez hasonló terméket?
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása