Szépséglabor

Gyengéd kényeztetés a Dove-tól: Purely Pampering testvaj

2013. november 25. Szépséglabor Szólj hozzá!

Gyengéd kényeztetés a Dove-tól:  Purely Pampering testvaj





Nagy kár hogy illatokat nem lehet közvetíteni az interneten, mert van amit nem elég látni, érezni kell! :) Ilyen a Dove Purely Pampering testvaja is a csodás, simogató vanília illatával. Fenséges.


Az illatán kívül a hidratáló hatása is szuper. Szinte másodpercek alatt beszívódik a bőrbe nem hagyva mást maga után csak puhaságot és finom illatot. Az illatért a meleg vanília, a hidratáltságért a shea vaj felelős, a kettő kombinációja pedig verhetetlen. 
Az állaga a szokásos testápolók és a vaj állag közt van valahol, sűrű, de könnyen kenhető. Kevés kell belőle, nálam kb. fél diónyi mennyiség elég egy karomra, kettőre egy dió és így tovább lehet számolni a kis diókat.  :D 
Elég kiadós mennyiség, 300 ml-nyi kényeztetés lapul egy nagyon szép tégelyben. Szerintem igenis számít a külcsíny, ez a csomagolás pedig kifejezetten tetszik: lefelé keskenyedő kerek, fehér tégely, letisztult feliratokkal. Meg lehet kívánni a dolgot, ez a lényeg. :)
Ezt a testvajat még augusztusban vettem, egy posztban akkor szerepelt is. Akkor még nem volt annyira aktuális az illata, és az "erőssége", de így a hidegebb idők beköszöntével tökéletes. Sokat is használom, és nem tudom megunni. :) Még fontos az, hogy a vanília illat benne nem mű, persze nem is a legkifinomultabb amit valaha éreztem, de nagyon kellemes, egészen könnyed.
Ár: 1200-1300 Ft között mozog, sokszor találkozhatunk vele akciósan a DM, Müller, Rossmann polcain.


Úgy tudnám leírni a vaníliás és shea vajas Dove Purely Pampering-et, hogy ez az a mindennapos testápoló, ami mindig jó ha ott van a polcon és elővehetjük ha nem valami nagyon különlegesre, de finom illatra és puha bőrre vágyunk.



Ti próbáltátok már? Melyik a kedvenc mindennapi testápolótok?




Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása