Szépséglabor

CLINIQUE PEP-START

2016. december 18. Szépséglabor Szólj hozzá!

CLINIQUE PEP-START

pepstart_2.pngpepstart_3_1.pngpepstart_4.png

Valljuk be, karácsonyi csomagokkal legalább annyira jó magunkat meglepni, mint másokat... Szuper szetteket lehet ilyenkor kifogni, ráadásul sokszor szuper áron. A Clinique egyik Pep-Start csomagja is egy ilyen igazi jó fogás, mutatom miért.

Mikor megjelentek a Clinique új termékei, a csomagolás rögtön megfogott és szerencsére a modern külső, modern termékeket is takar. Bár nagy dobásnak azt hiszem az új szemkörnyékápolót szánta a márka, engem a Hydroblur hidratáló érdekelt leginkább. Tulajdonképpen egy hidratáló primerrel összegyúrva, ami mattít, így a kifényesedést is meggátolja - a tökéletes reggeli alap, legalábbis ezt vártam tőle. Az is lett és nem is. A textúrája nagyon izgalmas, felvitel után bársonyos lesz és tényleg egy primerhez hasonlóan egy matt réteget képez a bőrön. Ez egyáltalán nem zavaró és gyönyörűen siklik felette bármilyen alapozó, és a hatásuk is tartósabb. Ez az oldal hibátlan, a hidratáló hatása azonban nekem kicsit kevés. A télen egyébként is szomjasabb bőrömnek azért ennél többre van szüksége így előtte vagy szérumot vagy egy másik hidratálót kell használnom. Ezért nem ez lett a szettből a kedvencem és nem is a szemkörnyékápoló. Utóbbi egyébként bejött, reggelente szépen felfrissíti a szemkörnyékemet, kicsit feltölti élettel. Egy klassz szemkörnyékápoló, de nem elképesztő az eredmény.
Ami viszont nagy meglepetést okozott, az a 2in1 Exfolitating Cleanser. Ez talán túlzásnak fog tűnni, de nem az - a bőröm minden egyes használat után mintha kicserélődött volna. Először is teljesen kitisztítja a pórusaimat, a bőröm nagyon puha lesz ami napokig meg is marad, és egységes, piros foltok nélkül. Elég érzékeny a bőröm, így picit féltem tőle, de pont annyira radíroz és hámlaszt, hogy így is nyugodtan lehessen használni akár hetente többször is. Azért maradok a heti 2, maximum 3 lemosásnál ami tekintve hogy milyen a hatása egész nehéz. Biztosan beszerzem majd nagyobb kiszerelésben is, bár ez a kicsi is meglepően lassan fogy. 

Ezek a Pep-start termékeke most egy kicsit felfrissítették a bőrápolási rutinom, a lemosó pedig az év egyik legnagyobb felfedezése volt. Azt hiszem mindegyikből el lehet csípni mini kiszerelést is, de egy ilyen szettel sem lehet tévedni - magatoknak vagy másoknak sem...

( A csomag tartalma Hydroblur hidratáló 50 ml, 2in1 Exfoliating cleanser 30 ml, Eye ream 7ml; a Müller drogériákban kapható 8000 Ft-ért. )

 

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása