Szépséglabor

3 szempillaspirál amit érdemes kipróbálni

2016. szeptember 21. Szépséglabor Szólj hozzá!

3 szempillaspirál amit érdemes kipróbálni

spiralok.png

A dúsító, a szuper tartós és a kihívó - 3 klassz spirál ami lenyűgözött az utóbbi időben.  

L’Oréal Paris False Lash Sculpt

Speciális formulájának és keféjének köszönhetően tushatást lehet vele elérni. Hát ez az a tulajdonsága amit akár rögtön el is felejthetünk, és amint megtettük nagyon tudjuk majd szeretni. A tushatás egyébként elérhető, de ki akar reggelente negyed órát pepecselni ezzel - én inkább eszem egy nagy tál müzlit helyette. Persze azoknak akik hadilábon állnak a tusvonal rajzolással hasznos lehet (bár nem helyettetsíti) de az erőssége nem ez a False Lash Sculpt-nak. Hanem a hatalmas pillák és az ultra tartós formula. Nálam a lemgelegebb nyári napokon is úgy fennmaradt mintha csak reggel vittem volna fel, és a ahtása sem csökkent látványosan. Fekete, tartós, mega pillák - a tushatás már csak hab lehet a tortánkon.

L’Oréal Paris MissHippie

A L’Oréal mindig híres volt a spiráljairól, de idén nyáron úgy tűnik még jobban bekeményítettek ezen a fronton. A False Lash után nem gondoltam hogy lesz spirál amit jobban megkedvelek majd, de ez a hippi lett az év meglepetése és kedvence is. Egyébként is jobban kedvelem a puha sörtéjű spirálokat a  műanyagoknál, plusz épp az ilyen nagyobb, dundi forma ami leginkább be szokott válni. És ez most is bejött, a Miss Hippie legnagyobb erőssége egyértelműen a dúsítás, szép fekete a színe és szintén nagyon tartós a formulája. Határozottan és sokszor újravásárlós.

Maybelline Colossal Spider Effect

Még barátkozunk de az első benyomások nagyon jók, annak ellenére hogy az ilyen "extrém" kialakítású keféket nem szoktam kedvelni. Szintén tartós és nagyon fekete, viszont a hatása miatt  - kicsit csomósabb, viszont nagyon hatásos pillák - inkább buliba készülős sinkhez ajánlanám. Amennyiben azt szeretnénk hogy minden szem a pilláinkra szegeződjön... 

Nálatok milyen spirál az aktuális kedvenc? 


Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása