Szépséglabor

AZ ÚJ NUXE BODY TESTÁPOLÓ TERMÉKCSALÁD

2015. június 09. Szépséglabor Szólj hozzá!

AZ ÚJ NUXE BODY TESTÁPOLÓ TERMÉKCSALÁD

nuxe_kezdo.png

A Nuxe még csak 2 éve van jelen Magyarországon, de azt hiszem sokunk szívét meghódította már, az enyémet biztosan. Ami elsőre beugrik róla azok a remek arcápolói és persze az ikonikus Huile Prodigieuse szárazolaj, de most egy egészen új oldaláról ismerhetjük meg a márkát - megérkezett a Nuxe Body.

nuxe2_2.pngnuxe4_1.pngÉs nem is akárhogy! Azt hiszem ez a legjobb illatú termékcsalád amit valaha kipróbáltam. Ha forgalmazó patika felé jártok, mindenképp térjetek be egy-egy mintáért. ( Ha megpakolva tértek haza - én figyelmeztettelek titeket! ) Az okok az összetevőkben rejlenek: licsi, diókivonat, mandula és narancsvirág szirmok adják ezt a virágos-magvas illatot amiben a használat alatt teljesen el lehet merülni. A testápolás mellé illattetrápia is jár. Megpróbálok elszakadni az illattól, bármilyen nehéz is, és akkor lássuk hogy is ápolják a Nuxe Body termékek azt a bizonyos testet... Gyorsan és hatékonyan. A textúra nagyon lágy és könnyű, és amit én mindig keresek - gyorsan fel is szívódik, a testápoló különösen. Nem kell perceket várni a felöltözéssel, miközben a hidratálást és puha bőrt megkapjuk. Winner!

A csomagolás nkem nagyon tetszik - első látásra megfog, a lila és zöld árnyalatairól pedig  könnyen felismerhető a termékcsalád. A szokásos Nuxe minőség itt is mgjelenik, minden tökéletesen zárható és utazóbarát.

nuxe5_1.pngnuxe7_1.png

Könnyen felszívódó textúrák ötvözik a kényeztető, érzéki élményt és a kimagasló hatékonyságot. Nyugtató és bőrpuhító hatású mandula és narancsvirág szirmokkal, természetes ásványi porokkal, nőies illatukkal a nők kedvenc bőrápolói lettek világszerte!

5 terméket találunk a Body családban, néhány egészen izgalmas darabbal. A Melting Firming Cream például 2 nuxe szabadalommal feszesíti a bőrünket. Ezen a téren még tapasztalom a hatásokat és nagyon örülök hogy a #MyBeachBodyProject-be ezt is be tudom építeni, mindenképp visszajelzek majd a hatásokról. High hopes. A 24 órás hidratáló testápoló egy univerzálisabb darab, de semmiképp sem hétköznapi. Először is  pumpás megoldásért külön hálás tudok lenni, a textúra pedig ahogy írtam valami csodálatos: könnyű, krémes, hamar felszívódó. Az illatról már nem áradoznék megint...  ezt a testápolót nagyon lehet szeretni, főként a nyári melegben. De az én kedvencem, és amit mindenképp ajánlok mindenki nyári shopping listájára - az a Melting Body Scrub. Egész sűrű, de a radírozó szemcsék nagyon gyengédek, nem bántják a bőrt ami tökéletessé teszi bármilyen bőrtípusnak a napi használatra. Egyszerre kevés is elég belőle, mert nagyon jól terül szét, könnyű használni és radírozni vele. Használat után egyszerűen lemosom az aktuális tusfürdőmmel, az eredmény pedig sokkal simább ugyanakkor hidratált bőr. A testápolóval együtt elképesztően puhává varázsolják a bőrt. Ezt a kombinációt egyébként nagyon tudom ajánlani önbarnítás előkészítéséhez is, szép egyenletes színt kaptam ez a módszerrel. 

A Nuxe Body termékcsaládod a márkát forgalmazó patikákban, illetve webshopokban tudjátok megvásárolni. Minden információt és az árakat is megtaláljátok a Nuxe oldalán

nuxe6_1.png


Ti használtatok már valamilyen Nuxe terméket?
Mit próbálnátok ki legszívesebben a testápoló termékek közül?

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása