Szépséglabor

RAGYOGÓ BŐR 3 LÉPÉSBEN

2015. május 18. Szépséglabor Szólj hozzá!

RAGYOGÓ BŐR 3 LÉPÉSBEN

healthy_mix_3.pnghealthy_mix3_1.pngTermészetesen hatású, ragyogó bőr - a legtöbben éppen ezt szeretnénk elérni amikor sminkelésre kerül a sor. Egy biztos alapot, ami inkább kihangsúlyoz mint eltakar. Azt hiszem ebben segíthetek...

Mindössze 3 lépérse lesz szükség. A Bourjois Healthy Mix termékcsaládja ugyanis épp úgy lett megalkotva, hogy a termékek egymást kiegészítve segítsenek elérni a "természetesen tökéletes bőrt."

1. Ragyogást fokozó alap Hidratáló dinnye, anti-oxidáns hatású alma, tonizáló gyömbér, ragyogásfokozó barack - ez most kivételesen nem egy finom smoothie receptje, hanem egy alapozó összetevői - és ez a gyömülcskoktél rögtön felélénkíti az arcbőrt. A Healthy Mix alapozóban azt szeretem hogy nagyon könnyed, és hasonlóan egy BB krémhez nem csak egységesít, de ápol is.  Kézzel szeretem felvinni, úgy mint egy hidratálót jól belemaszírozom a bőrömbe. A hatása egészen olyan, mintha belülről ragyogna a bőr.

2. Kipihent tekintet Az egyik kedvenc korrektorom, mert mindent tud amit egy ilyen terméknek kell, sőt még kicsit többet is. Krémes, szinte egybeolvad a bőrrel de elég sűrű ahhoz hogy ne csúszkáljon el. Lehet a szem alatti területre használni a sötét karikák ellen, és a bőrproblémák eltüntetésére is, én leginkább az utóbbi szerepben kedveltem meg. A fedése közepes, és nem ül be a redőkbe, egy kis pötty ide és oda picit eldolgozzuk és kész is. A legjobb a dologban hogy aza alapozóhoz hasonlóan szintén tele van jótékony hatású gyümölcsökkel, szóval külön jó hír hogy a bőrproblémáinkat egy ilyen termékkel tüntehtejük el.

3. Üde arcpír A Bourjois kis kerek dobozkáit talán senkinek sem kell bemutatni- már több mint 100 éve találhatóak meg a nők neszeszereiben, itthon is nagyon népszerűek és rengeteg csodás árnyalatban kaphatóak. Az Ambre D'ore elsőre elriaszthat a csillámokkal és sötétebb színével de a bőrön.... valami csodálatos! A legszebb bronzos barackos pírt varázsolja az arcra, ami így a nár közeledtével nem is lehetne aktuálisabb. A benne lévő csillám finom ragyogássá szelídül, gyakorlatilag pirosító és highlighter egyben. Amióta megvan nem igazán hasznűáltam más pirosítót, mert nem tudok lemondani erről az árnyaltról és hogy instant felélénkíti az arcom amint felvittem. Ehhez egyébként a Real Techniques Stippling Brush-t szeretem használni - tökéletesen illeszkedik a kis dobozkába és éppen annyi festéket vesz fel amennyi kell. 


Nektek van jól bevált ragyogást fokozó "smink-rituálétok"?
Esetleg használtátok már a Healthy Mix család valamelyik termékét?

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása