Szépséglabor

ÍGY HASZNÁLD A BRONZOSÍTÓT

2015. március 27. Szépséglabor Szólj hozzá!

ÍGY HASZNÁLD A BRONZOSÍTÓT

bronzer.png

Itt a tavasz, egyre jobb az idő - egyre kevesebb rajtunk a ruha. Lassan előkerülnek az önbarnítók (nálam inkább gyorsan kellene) és az arcunkra is ráférne egy kis extra szín. Az enyémre legalábbis biztosan, szerencsére van egy szuper technikám, amivel nyaralást csalhatok az arcomra míg a tengerről álmodozom...

guerlain_spring_terracotta_2.png

A bronzosítók itthon igazságtalanul el vannak hanyagolva, pedig legalább annyit dobhatnak az arcon mint mondjuk egy jól megválasztott pirosító. Talán a használatuk okozhat gondot, macerásnak tűnik és persze ott a kockázat - Mert mi van ha narancssárga foltokkal végezzük a "bronz istennő look" helyett... Sok technika létezik hogy ez ne történhessen meg és oda kerüljön a bronzosító ahol lennie kell és ahol garantáltan jól fog mutatni. 

Én most egy olyan módszert mutatok meg, amit Jose Luis Yuve a Guerlain sminkmestere is előszerettel alkalmaz, mint a a márka egyik védjegyét. Nagyon egyszerű, mindössze egy 3-ast kell rajzolnunk az arcunkra. A hangsúly a az arccsonton van főként - ha csak kontúrozni akarunk akkor alá, ha bronzosítani is akkor fölé is vigyük fel a bronzosítónkat. Erre egy nagyobb, pufi ecsetet szoktam használni, mint pl a Real Techniques pirosító ecsete, hogy szépen elterüljön a szín és ne legyenek éles vonalak. Illetve egy ilyen ecsettel szinte lehetetlen túlzásba esni. Hogy természetesebb legyen a hatás, kezdjük el a 3-at a homlok szélén, innen az arccsont a következő állomás, majd az állunk. Nem csak egy kis napfényt csalunk így az arcunkra, de formáljuk is egy kicsit a kontúrok és árnyákok segítségével. Mondtam, hogy könnyű! 

guerlain_terracotta.gif

Bronzosító vásárlásnál egy dologra mindenképp érdemes odafigyelni - hogy ne legyen naracsoa tónusú, nehogy piszkosnak vagy sárosnak hasson az arcon. Inkább a szürkés árnyalatokat érdemes keresni. Az én kedvenceim: a The Body Shop Honey Bronzer, amivel lehetetlen túlzásba esni; a Rimmel Naturel Bronzer egy kis fényt is kölcsönöz, ráadásul vízálló; a Guerlain új Terracotta Joli Teint bronzosítókban pedig egy beépített pirosító is helyet kapott.

Remélem hasznos volt ez a poszt, és talán kedvet kaptok a  bronzosítók használatához. Ha már most van kedvenc ilyen terméketek, írjátok meg kommentben. Hiszen itt új szezon, és ez nekem elegendő kifogás egy újabb darab beszerzésére...

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása