Szépséglabor

BOBBI BROWN ART STICK

2015. március 06. Szépséglabor Szólj hozzá!

BOBBI BROWN ART STICK

bobbi_brown_artstick_sunsetorange.png

Új kedvenc rúzs a láthatáron - vagy kontúrceruza...? A legjobb hogy mindkettő egyszerre, sőt még pirosítóként is lehet használni... Ez a Bobbi Brown megtévesztően ceruza formájú csodája, az Art Stick.

bobbi_brown_art_stick.png

Már régóta a polcokon van, és már a tavalyi megjelenésekor éreztem, hogy ez az Art Stick dolog nagyon passzolna hozzám. Persze kihez nem, már csak azt tekintve hogy tulajdonképpen egyszerre 3 terméket kapunk meg egy nagyon praktikus formában.

Először is egy rúzst: ami meglepően krémes, nagyon kellemes a felvitele. A ceruza forma miatt azt hittem keményebb lesz és jobban rá kell majd nyomnom az ajkakara hogy színt csaljak ki belőle, de abban a pillanatban mikor hozzéárt a számhoz - bamm, fent is volt az intenzív narancs szín.

Aztán/közben egy kontúrceruzát: a formája nagyon megkönnyíti a pontos felvitelt - a hegyesebb részével megrajzolhatjuk előzsör a kontúrt, aztán az oldalára fektetve kitölthetjük a többi részt. Ez tényleg az a rúzs amit indulás előtt 1 perc alatt is fel lehet vinni, tökéletesen.

Végül egy pirosítót: felvinni az előző okok miatt megint nagyon könnyű, a krémessége miatt pedig az eldolgozással sem lehet gond. Sőt! Nagyon szépen el lehet már csak az ujjainkkal is dolgozni. Ez a narancs szín egyébként nagyon szép, friss orcákat varázsol, és persze tökéletesen passzol a rúzsunkhoz is.

bobbi_brown_art_stick_2.png

A Sunset Orange az első árnyalatom és biztos vagyok benne hogy nem az utolsó...Harlow Red...khmmm... A 8 szín közül az egyik legnépszerűbb. Ehhez az is hozzá járulhat, hogy ez az az árnyalat ami tényleg mindenkinek jól állhat - tompítot narancs egy kis pirossal. A tompított jelzőt úgy értem, nem világító neon lesz feltéve - emiatt érzek is benne egy kis retro hangulatot, ami az idén tomboló 70-es évek lázt tekintve csak még szerethetőbbé teszi.

bobbi_brown_art_stick_onlips_2.png

A finishe félmatt, sőt talán inkább szatén. Kényelmes viselni, nekem nagyon szépen egyenletes maradt több órán keresztül anélkül hogy beült volna az apróbb vonalakba és a száraz részeket sem hangsúlyozta ki. A ceruza formának azonban amiben annyi lehetőség rejlik megvan az ára - a faragás. Ehhez kapunk eredeti, hozzá illő hegyezőt ami hatalmas plusz pont, viszont sajnos sok terméket vesztünk majd. Talán ezért is olyan nagy eredetileg az Art Stick  - bumszli 5.6 gramm

A napokban jelent meg a Bobbi Brown tavaszi kollekciója, a HOT tele vibráló színekkel. Ebben 3 új, limitált Art Stick is helyet kapott, érdemes vetni rájuk egy pillantást, mert nagyon jó befektetések lehetnek a közelgő tavaszi és nyári szezonra...

bobbi_brown_art_stick_4.png


 Próbáltatok már hasonló rúzsceruzát?

 

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása