Szépséglabor

MÁKVIRÁG, TE CSÁBÍTÓ!

2015. február 05. Szépséglabor Szólj hozzá!

MÁKVIRÁG, TE CSÁBÍTÓ!

smoky_poppy.png

 

The Body Shop - nál az utóbbi időben kész illatforradalom ment végbe - kezdődött a Smoky Rose-zal, majd idén szeptemberben jött a virágjegyeket nélkülőzö borsos, füstös Red Musk és a forradalom igazán az új Smoky Poppy kollekcióban teljesedett ki. Izgalmas, különleges, szokatlan ez a mákvirág, ami ha szereted a púderes, klasszikus illatokat tényleg teljesen elcsavarhatja a fejed...

smoky_poppy_3.png

Valentin-nap előtt tombol az érzékiség, legalábbis ami a kollekciót illeti, és a legjobb, hogy most tényleg nem pusztán a kötelező marketing mondatja azt, hogy a mákvirág bizony dögös. Már a csomagolás is Wáóóó, a TBS eddigi legszebbje szerintem. 

A mákvirág a megszokott formákban - testvaj, testradír, tusfürdő, testápoló, parfüm,.. stb jelenik meg, de még ezekbe is csempésztek most egy kis izgalmat. A tusfürdő pélául fekete, a testradírban kis mákszemcsék vannak amitől irtó jól néz ki és konkrétan rögtön magamra borítanám az egészet... Újdonságként fürdőgolyók is megjelentek, amikre ha van kádatok egyenesen kötelező lecsapni. A testvaj állaga kevésbé krémes mint általában, leginkább balzsamra vagy krémparfümre hasonlít, de így is nagyon jól hidratál az illata pedig extra intenzív. Ez az illat egyébként engem rögtön a Chanel no5-ra emlékeztetett, és a púderességük tényleg hasonló viszont a Smoky Poppy-ban több a virágos jegy. Érdemes egy üzletben élőben is megtapasztalni az illatot, mert tipikus vízválasztó típus: vagy nagyon fogjátok szeretni vagy nagyon nem. Én nagyon szeretem. Nagyon.

smoky_poppy_szett.png

Ha már eldőlt hogy a mákvirág  a Ti világotok, érdemes csomagokra lecsapni - a közelgő Valentin-nap alkalmából például épp aktuális lehet ajándékként vagy csak úgy, magunknak. Ebben a posztban a Smoky Poppy Gift Cube tartalmát láthatjátok, ami kipróbálásra szuper, de ha mondjuk annyira megtetszik az illat mint nekem, akkor fel lehet készülni a további vásárlásra... Az illat sajnos limitált, úgyhogy érdemes még most feltankolni belőle. az én kívánságlistámon a masszázsolajnak és a testradírnak biztos helye van.

smoky_poppy_4.png

 


Mit szóltok a The Body Shop legújabb illatához?
Titeket is elcsábított a mákvirág?


Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása