Szépséglabor

ŐSZI SZÜRKESÉG? JÖHET! - BARRY M GELLY- CHAI

2014. október 28. Szépséglabor Szólj hozzá!

ŐSZI SZÜRKESÉG? JÖHET! - BARRY M GELLY- CHAI

barry_m_chai2.png

barry_m_chai_3.png

Arcbőrön - nem, nem! Körmökre - naná! Az őszi szürkeség jól is tud esni, főleg ha ilyen formában viselhetjük! Bevallom a Barry M őszi Gelly kollekciójából elsőként a mustársárga Mustard ragadott meg, de hiába kerestem mert mások is ugyanígy éreztek a szín iránt és hamar elkapkodták a Nailland standjairól. De végül is nem bánom, mert így vettem meg végül a Chai-t, amit azóta sem lehet lerobbantani rólam.

A barátom a színt "beton szürke"-ként írja le, és van is benne valami....Viszont azt is hozzá kell tennem J szakértő színleírásához, hogy minden fényben más oldalát láthatjuk  - A Szürke ötven árnyalata itt most tényleg találó. Nekem épp a világosabb oldalát sikerült a képeken elkapnom, de általában ennél kicsit sötétebbnek látszik és néha egy kis olivás beütést is felfedezek benne. Első ránézésre egyszerű szürke, ami igazából bonyolultabb mint gondolnánk - és ami most "must have" darabbá teszi: tökéletesen passzol az őszi/téli meleg, puha és kötött dolgokhoz. 

Nem írhatok egy Barry M Gelly-ről anélkül hogy megemlíteném - ezek a lakkok szuper fényesek, nagyon tartósak (min 5 nap kopás nélkül) és a géles textúrának köszönhetően csodásan mutatnak a körmökön.

barry_m_chai_5.png

Ha már kicsit unjátok a sok bordót és a többi "kötelező" őszi árnyalatot (amiket én is nagyon szeretek persze), és kipróbálnátok valami mást - a Barry M Chai jó választás lehet a kísérletezésre!

Kapható: Nailland standok ( Árkád, Westend) és webshop

 

Ti milyen lakkot szerettek viselni most hogy beköszöntött az ősz hidegebb szakasza?
Kipróbálnátok a szürkét a körmeiteken?
 
 
 

 

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása