Szépséglabor

THE LIGHT & THE SMOOTH | CHANEL VITALUMIÉRE AQUA & PERFECTION LUMIÉRE VELVET

2014. szeptember 10. Szépséglabor Szólj hozzá!

THE LIGHT & THE SMOOTH | CHANEL VITALUMIÉRE AQUA & PERFECTION LUMIÉRE VELVET






Kezdetben volt a Vitalumiére Aqua és a Chanel látta hogy ez jó. Aztán megalkotta a Perfection Lumiére Velvet-et és ismét nem tudott hibázni. 

Két hasonló mégis egészen más alapozó, különböző finish-sel és textúrával és mégis mindkettőt nagyon lehet akár egyszerre is szeretni. 
A Vitalumiére Aqua a Chanel egyik nagy klasszisa, egy igazi jolly joker. Könnyű textúra, épp annyi fedés ami már takar ugyanakkor nagyon természetes hatást kelt, a bőrön teljesen észrevétlen és ha mintha valami belülről fakadó ragyogást adna az arcnak. A felvitele nem is lehetne egyszerűbb, kézzel vált be a legjobban - felráz, pötty, feltesz, kész. És hogy kerek legyen a történet természetesen tartós is, az én olajos bőrömön rekordott döntve akár 10 órán keresztül is hibátlan. Már-már utálnivalóan tökéletes, tudjátok, mint azok a lányok akik egy zsákban is jól néznének ki (főleg ha Vitalumiére Aqua van rajtuk, hmmm).

De a Chanel az aktuális trendeknek megfelelően kicsit csavart egyet a történeten és a matt hatás egy egészen új formáját alkotta meg a Perfection Lumiére Velvet-tel. A közös a két alapozóban az az a bizonyos belső ragyogás amit ebbe az új termékbe is sikerült bezárni majd onnan a bőrünkre varázsolni. Mindkettőben ott rejtőzik tehát a "lumiére" és ettől igazán szép a PLV finishe - egészségesen matt. A Perfection Lumiére Velvet kicsit vizesebb állagú és egészen máshogy viselkedik felvitelkor. Nagyon gyorsan beszívódik és mintha púderré alakulna a bőrön, a bársonyos kifejezés kicsit sem túlzás, egészen különleges érzés tapintásra. A fedése közepes és építhető, és szinte tökéletessé egységesíti a bőrt, mindig meglepődök felvitel után hogy az ott a tükörben még mindig én vagyok csak mintha a NYFW-en sminkeltek volna... Az én olajos bőrömön a matt hatás egész nap megmarad, viszont a fedés kicsit "megkopik" 6-7 óra után.

A Perfection Lumiére Velvet tulajdonképpen az olajosabb bőrre kifejlesztett Vitalumiére Aqua, ugyanakkor a választás igazán csakis azon múlik milyen finish-t és hatást szeretnénk - ha elég a gyenge-›közepes fedés és igazán ragyogó bőrt szeretnénk az utóbbit, ha pedig magasabb fedésre és matt hatásra vágyunk akkor az előbbi lehet az ideális választás.

 
 
Ragyogás vagy bársonyos mattság?
Ti melyiket választanátok?




Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása