Szépséglabor

HOT IN BEAUTY #1 - 24.06.14

2014. június 24. Szépséglabor Szólj hozzá!

HOT IN BEAUTY #1 - 24.06.14

 

A HOT IN BEAUTY sorozatban az aktuális híreket és újdonságokat tervezem összegyűjteni, hogy én és Ti se maradhassatok le semmiről. Az idei nyári szezon szerintem különösen izgalmas - új termékek és kollekciók - mindig van amire felkaphatjuk a fejünket. Remélem tetszeni fog ez az új sorozat és a jövőben együtt vetjük majd bele magunkat a szépségipar újdonságaiba!

Kate Upton a Bobbi Brown arcaként az új Surf & Sand kollekció kampányában debütál idén nyáron, de nem csak ezért lesz ez a kiadás különleges. A kollekcióban két földöntúlian szép limitált paletta is helyet kapott, mellettük pedig könnyed, áttetsző rúzsokkal, tartós szemceruzákkal és két szintén nagyon eltalált pirosítóval is találkozhatunk. Minden egyben ami a tökéletes, sikkes parti sminkhez csak kellhet. Az idei legszebb nyárim kollekció lesz, alig várom hogy élőben is láthassam!


The Body Shop Color Crush Shine rúzsok külföldön már nagy hírnvevet szereztek, és már a hazai üzletekben is kaphatóak. Gyönyörű, pezsgő nyári színek amik az ajkakon hidratáló, fényes, áttetsző rúzsként jelennek meg. A 18-as Sunset Romance árnyalatot már be is szereztem ( az ok: Essie Button ) és hamarosan bejegyzés is születik majd róla.

Opi és a Coca-Cola együttműködésének köszönhetően a kedvenc ízesítésű kólánkhoz már a körömlakkunk is passzolhat. De ha valaki nem is rajong a kóláért, a kollekcióban olyan gyönyörű színekkel találkozhat, mint például a klasszikus piros vagy ezüst.

A Max Factor nagy újításra készül, hamarosan a polcokra kerülnek az új Gel Shine körömlakkok. Magas fény és extra tartósság, ez nagyon jól hangzik, de én már nagyon kíváncsi vagyok az új színekre is! Persze az új formulát is izgatottan várom.

Az Yves Rocher egy érdekes terméktípussal készült az idei nyárra. A testradírok és a tusfürdők előnyei egyesítette, mindezt 100% -os gyümölcstartalommal és mennyei eper, szeder, barack, málna és vanília illattal. Én már beszereztem a barackos verziót, és már a következő illaton gondolkodom...

A Makeup Revolution nemrég bombaként robbant itthon és külföldön is, leghíresebb termékeik talán a Naked paletták jól sikerült másolatai lettek. A márka most emelte a tétet és még szebb és egyedibb szemhéjpúder, korrektor és pirosító palettákkal jelentkezett. A színösszeállítások hibátlanok, a csomagolás is ízléses és a swatchokat nézve a minőségre sem lehet panasz.
 
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása