Szépséglabor

Chanel Le Blush Créme De Chanel - Intonation

2014. március 24. Szépséglabor Szólj hozzá!

Chanel Le Blush Créme De Chanel - Intonation


Az idei tavaszi kollekciók közül a Chanel-é volt az ami teljes egészében lenyűgözött - élénk pirosítók, gyönyörű tavaszi árnyalatokban pompázó rúzsok és lakkok. Természetesen a Notes de Ptintemps kollekció néhány darabja rögtön a kívánságlistám elejére került: a Charivari körömlakk, a Melodieuse Rouge Allure és az Intonation krémpirosító. Az utóbbi kettő nagy örömömre az enyém is lett, elsőként a kollekció talán legkiemelkedőbb darabját, az Intonation-t szeretném megmutatni itt a blogon. :)

A csomagolás elegáns és sikkes: fekete-arany doboz, benne egy fekete bársony tok óvja a krémpirosítót, aminek kinézete szintén klasszikus Chanel. Egy kis gomb megnyomásával nyitható a kis fekete dobozka, amiben magán a pirosítón kívül egy nagyobb tükör is helyet kapott.

Azt hiszem a képek jól tükrözik mennyire élénk és vibráló az Intonation, de félelemre természetesen nincs ok, a bőrön friss, üde hatást keltő meleg tónusú korall árnyalattá szelídül. Azért felvitelnél nem árt az óvatosság, a pirosító nagyon pigmentált, így könnyen "sok" lehet. Érdemes az ujjunkkal felvinni, így érezhetjük talán leginkább a mennyiségeket: három kis pötty az orcánkra elég is lehet, de persze a szín építhető a kívánt intenzitás eléréséig. Nekem ez a módszer vált be leginkább. Először olyan kevésnek tűnt ez a 2,5 gramm a nagy fekete dobozban, de most már tudom hogy napi használat mellett is szinte lehetetlen lesz a végére érni. Persze ez nem is áll a szándékomban.:)


Az erős pigmentáltság mellett nagyon könnyű eldolgozni, és egyenletes eredményt elérni az ujjainkkal is. Az állaga kezdetben krémes, aztán púderessé válik, a finishe pedig a matt és a szatén köz helyezkedik el valahol. A tartóssága lenyűgöző, egész nap a helyén marad és a szín intenzitása sem csökken az órák folyamán. A hétvégén a legjobb barátnőm esküvőjére voltam hivatalos, ahol ezt a pirosítót viseltem és egész nap nem volt szükség a frissítésére. De persze a toknak és a jó minőségű doboznak köszönhetően gond nélkül magunkkal lehet vinni, nem lesz bántódása.


Nagyon örülök, hogy a smink kollekcióm tagjának tudhatom ezt a pirosítót - gyönyörű, tartós, élénk, üde, korall - mit kívánhatnék még? :)





Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása