Szépséglabor

Karácsonyi kívánságok - "makeup edition"

2013. december 17. Szépséglabor Szólj hozzá!

Karácsonyi kívánságok - "makeup edition"






Újabb kívánságlista. És még hány ilyet tudnék összeállítani! :) 
Ez a lista last-minute tipp is egyben, sok rajta szereplő termék könnyen beszerezhető, akár még a hét végén is. 


Eredetileg olyan "apróbb" dolgokat szerettem volna összeszedni amik nem a több tízezres kategóriába tartoznak, de mégis a maguk nemében kicsit magasabb értéket képviselnek, ezért lehetnek tökéletes ajándékok. Például egy Bobbi Brown körömlakkot nem vennék meg csak úgy magamnak, mert a körömlakk kategóriában drága, de  nagyon örülnék neki a fa alatt. :)



Bobbi Brown Makeup Manual: A sminkelni szeretők egyik bibliája. A kezdőktől a profikig mindenki talál benne hasznos tanácsokat és útmutatót a tökéletes smink elkészítéséhez. Egészen az alapoktól megtalálunk benne mindent, rengeteg fortély elsajátítható belőle. Ó nagyon szeretném!:)

Bobbi Brown Dark Chocolate Ink: A Bobbi Brown szemhéjtusai híresek: tartósak, intenzívek a színeik, és csakúgy siklanak a szemhéjon. Régóta vágyom egy szép barna tusra és mikor megláttam ezt a chocolate kollekció részeként, rögtön beleszerettem. Elég sötét ahhoz hogy látványos maradjon és elég barna ahhoz hogy finomabb hatást kapjunk mint egy fekete tus esetében. Kiváló választás lehet munkahelyre vagy a hétköznapi smink megkoronázására. 

Mac All That Glitters: Természetesen van egy jó hosszú listám a vágyott Mac szemhéjpúderekről, aminek talán vége sincs, mint a mesében. Ennek a tetején az előkelő első helyen az All That Glitters áll. Csillogó arany-bézs ami megnyitja a tekintetet és életet visz a sminkbe. Mindenhez passzol, de egyedül is nagyon jól mutat, vagy párban mondjuk a Bobbbi Brown tussal.... A szemhéjpúderek jolly jokere. 

Bobbi Brown Siren Red körömlakk: A tökéletes piros. Az Old Hollywood kollekció részeként jelent meg 3 másik gyönyörű lakk társaságában. A kollekcióhoz híven a lakk maga a hollywoodi glamúr, olyan árnyalat ami egy partin tökéletesen kiegészíti a kis feketét. És egy ilyen piros minden lány gyűjteményében ott a helye.

Bourjois Healthy Glow krémpirosító: A Bourjois ismét fantasztikusat alkotott és a már jól ismert és szeretett little round pot-okon kívül krém állagú pirosítókkal rukkolt elő a nyáron. Sajnos itthon még nem kapható, de rengeteg helyről megrendelhetjük. Ez a 02-es árnyalat barackos-korallos, ami a nevéhez híven egészséges színt és fényt kölcsönöz az arcnak.

The Body Shop Honey Bronze szárazolaj: Bár a nyári, bronzos kollekció része ez a szárazolaj egy igazi "must have" ha egy kis ragyogást szeretnénk csempészni a megjelenésünkbe. A strandon, egy buliban vagy akár az esküvőn is tökéletes ahhoz a kis extrához ami ilyen alkalmakkor szó szerint emeli az alkalom fényét. :) Ráadás: az illata is igéző. Nem ragad, nem potyog, és nem csillámok tömkelege, inkább finom fény egy gyönyörű kis üvegbe zárva.

Yves Saint Loren Touche Eclat: Ikonikus termék amivel másodpercek alatt kiemelhetünk, elfedhetünk és ragyoghatunk kicsit. Én sokszor látom az arcom fáradtnak és ez a highlighter tökéletes lenne arra, hogy egy kis életet leheljek bele, főleg reggel. :) 

Urban Decay Naked Basics: Az egyik legjobb matt paletta, amiben minden alapszín megtalálható amire szükségünk lehet a sminkünk elkészítéséhez. Igazi alapdarab. Régóta kívánságlistás.

Barry M Matte Vanilla:  Matt, nude, világos piszkos rózsaszín. Gyönyörű. És már kapható a Nailland-nél! Lehet hogy magamnak ajándékozom idén. :) A Barry M matt családjába még másik 4 lakk is tartozik. Ezekkel az elegáns nude színekkel egyszerűen nem tévedhetünk.



Bár a személyes kedvenceimről van szó, azt hiszem a lista szereplőivel egyszerűen nem tévedhetünk ha ajándékozásra kerül a sor. Minden tagja igazi telitalálat, bármelyik lány kollekciójának igazi kincseivé válhatnak. 

Remélem nyújthattam egy kis inspirációt a last-minute vásárláshoz, vagy épp a meglévő ajándékok mellé elfér még egy-két apróság. :) 





Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása