Szépséglabor

MEGVAN AZ ŐSZ ILLATA!

2016. szeptember 07. Szépséglabor Szólj hozzá!

MEGVAN AZ ŐSZ ILLATA!

guerlain_lapetite.png

guerlain_lapetite_3.png

guerlain_lapetite_3b.png

Nem vagyok nagy parfümrajongó, nem értek az összetevőkhöz, a szív- és fejjegy számomra olyan mint valami legenda.... De abban biztos vagyok, hogy a Guerlain legújabb Le Petite Robe Noire illata az ősz/tél slágere lesz - nálam biztosan!

Ilyenkor ősszel mindig elfog a vágy, hogy váltsak - új ruhatár, kis lakberendezés, új parfüm - előkerülnek ilyenkor a nehezebb illatok. Vagy a fiók mélyéből, vagy egy éppen egy ellenállhatatlan újdonság lesz aztán az ősz slágere.... Bár több olyan parfümöm is van amihez mindig ragaszkodni fogok ( Chanel no5 és Guerlain Shalimar hát persze hogy ti), most pont az utóbbi forgatókönyv lépett életbe - a Guerlain új parfümje lesz nálam sokáig a reggeli rutin befejezése. 

A sötétkék üveg nagyon passzol az illathoz - füstösebb, testesebb, édes és szúrósabb egyszerre és mindig érezni rajta valami bogyós-gyümölcsös ízt a benne lévő áfonya miatt. Emiatt a gyümölcsössége miatt van egy kis édes oldala is, amit nagyon szeretek benne. Ez az oldal sokszor elő is tűnik a nap folyamán. Eau de parfum, így kicsit tartósabb és egész nap lehet érezni, mozdulatoknál előbukkan...ilyenkor nagyon lehet neki örülni. A kis fekete ruha is új természetesen ahogy minden Le Petite Robe Noire parfümön, ezúttal erős Marylin Monroe vibe lengi körül, talán a szexisségét szimbolizálva... Akárhogy is, nagyon p asszolnak egymáshoz. 

De tényleg nem vagyok szakértő, csak rajongó, és ez a parfüm éppen egy olyan darab amit személyesen kell megtapasztalni, ízlelgetni kicsit. 

Ti új parfümre váltotok az ősz beköszöntével? 
Van éppen aktuális kedvencetek?
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása