Szépséglabor

RAGYOGÓ ARANY SMINK A MAYBELLINE THE NUDES PALETTÁVAL

2015. május 20. Szépséglabor Szólj hozzá!

RAGYOGÓ ARANY SMINK A MAYBELLINE THE NUDES PALETTÁVAL

golden_maybellineb_1.pnggolden_maybelline_3.png

Az arany nem csak tetoválások formákában hódít, idén nyáron is előhívhatjuk a bennünk rejlő Kleopátrát a szemsminkünkkel is!

Ez az évnek az egyetlen része, amikor aranyat használok a sminkemben, ilyenkor viszont nagyon sokszor. Van valami utánozhatatlan a kicsit már lebarnult bőr, kiszőkült haj és az arany/bronzos árnyalatok találkozásában aminek 25 fok felett nem tudok ellenállni.

Szerencsére a metálos finish trendibb mint valaha, úgyhogy erről a függőségemről idén sem kell lemondanom. És az egyik legújabb társam a tökéletes bronzos füstös smink elkészítésében, a Maybelline új palettája.

A The Nudes paletta nagy meglepetetésként debütált nemrég itthon is, és fel is rázott kicsit mindenkit. Annyira jól eltalálták az árnyalatokat, hogy egyszerűen nem lehet nem használni. Én is visszakanyarodtam egy kicsit a füstös sminkek irányába, és most hetente egyszer legalább kísérletezgetek - mit is lehet kihozni ebből a 12 árnyalatból. Az az arany ott a paletta közepén természetesen nagyon csábított és most el is jött az ideje egy igazi arany-bronz sminknek. Alapként az On and on bronze Color Tatto került fel a szemhéjamra, mint minden por állagú festék előtt, mert így biztosan tudom hogy minden a helyén marad majd. Aztán felvittem a már előbb említett gyönyörű arany árnyalatot az egész szemhéjra, a külső V-be pedig a felső sor 4.-ik festékét. Egy kis extra füstösítés az alatta lévővel, aztán húztam egy szolíd vonalat a szempillatőbe a matt feketével. Utóbbi nagyon jól sikerült, nem porzik és tényleg nagyon pigmentált. Egy kis highlight a belső szemzugba és a szemöldök alá és tulajdonképpen meg is vagyunk.  

golden_maybelline_5b_2.png

Nekem nagyon tetszik az eredmény, ez a smink lesz a nyár egyik kedvence. Szerencsére a The Nudes-on kívül még rengeteg palettával (Urban Decay Naked, MUA) elkészíthetjük, de akár mono szemhéjfestékekből is ( L'Oreal Infallible-Sahara Treasure, Chanel Illusion D'ombre-Mirage,..). Viszont ha szeretjük a földszíneket és a több stílust is kipróbálnánk, a Maybelline újdonsága kihagyhatatlan, már csak a remek ár-érték arány miatt is. 


Ti hogy álltok az arany árnyalatokkal? 

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása