Szépséglabor

EZT SZEREZD BE! A JOY- NAPOKON

2015. május 04. Szépséglabor Szólj hozzá!

EZT SZEREZD BE! A JOY- NAPOKON

joy-napok.pngMég szinte időnk sem volt kipihenni az előző kuponos "őrületet", máris itt a következő. A kívánságlistát azonban érdemes frissíteni, mert rengeteg szuper újdonság jelent meg a boltok polcain azóta... Mutatom is, hogy mik!

A Clinique-et már nem csak a bőrápolási termékei miatt érdemes számot tartani, a márka egyre dobja piacra a szebbnél szebb és innovatívabb sminktermékeket. Ott vannak a virágmintás Cheek Pop pirosítók, aztán megérkeztek a Chubby Stick Cheek Color Balm pirosítók is ( a Rhobust Rubarb felkerült a listámra), a Beyond Perfecting Foundation + Concealer alapozó ami állítólag pehelykönnyű a magas fedése ellenére is. És a legfrissebbek a POP rúzsok, amikbe a csodás fedés mellé még  ajakápolót is rejtettek.

A L'Oreal is jól meglepett minket, a Sunkliss Jelly bemutatóján ugyanis mutattak néhány nagyon várt sminkújdonságot is. Sokaknak azt hiszem a Maybelline the Nudes paletta a legizgalamsabb és tényleg nagyon szép, a benne lévő 12 árnyalat nagyon jól lett összeválogatva. A minőség még tesztelés alatt de egy sminket már mutattam az instagramm oldalamon. Amit viszont én vártam nagyon, az az Infallible Matte alapozó. És a hírek igazak voltak - fantasztikus, a legtartósabb alap amit eddig próbáltam. Régi-új ötletet a kétévégű szempillaspirál, ezzel is barátkozom, de azt meg kell hagyni hogy gyönyörű ívelt és hosszú pillákat varázsol - már ha van időn felkenni azt a két réteget... És egy új primer is érkezik a Baby Skin a Maybelline-től, rá is nagyon kíváncsi vagyok, remélem a polcokon lesz a kiponos hétvégére.

A Bourjois háza táján is felpezsdült az élet, egészen új formulákkal és ötletekkel jelentkeztek. Már láthattátok egy-két blogon az Aqua Laque rúzsok egy-egy darabját, hamarosan én is bemutatok majd 4 árnyalatot belőlük itt a blogon. Annyit róluk, hogy semmire sem hasonlítanak ezzel a valóban vizes hatású formulával. Én a világosabb árnyalatokat ajánlom ha kedvetek lesz kipróbálni őket. Aztán új lakkok is érkeznek, szintén vadiúj formulával és extra ecsettel amivel nagyon könnyű a felvitel. A La Laque lakkok tényleg nagyon jól sikerültek, egy réteg már hibátlan és valóban ki lehet festeni a  körmünket egy húzással. 

A Rimmel is megújította a lakkjait és egy Rita Ora kollekció is a boltokba került. Ebből a Rain rain go away egy gyönyörű nude, erre kötelező lecsapni a kuponnal! Illetve a Lasting Finish púdert is sokan dícsérik, így ha nektek is van problémátok a kifényesedéssel kuponos árral méginkább megérhet egy próbát.

A Ti listátokon milyen termékek szerepelnek? 

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása