Szépséglabor

AZ ÚJ CHANEL ROUGE COCO - EGY RÚZSNYI TÖRTÉNELEM

2015. április 29. Szépséglabor Szólj hozzá!

AZ ÚJ CHANEL ROUGE COCO - EGY RÚZSNYI TÖRTÉNELEM

chanel_rougecoc.png

A Rouge Coco rúzsokat nem csak azért lehet még jobban szeretni, mert a megújult formula még intenzívebb színt és hidratáltságot biztosít. Hanem mert minden rúzzsal egy darabot is kapunk Chanel történetéből.

Mivel nálunk körülbelül egybeesett a megújult Rouge Coco rúzsok és az új életrajzi könyv megjelenése, a kettő együtt most duplán beleringatott ebbe az elképesztő életútba amit Gabrielle Chanel maga mögött tudhatott. Szóval nekem különösen tetszik a koncepciója, hogy minden rúzst egy-egy a Mademoiselle-nek fontos személyről nevezzenek el.

A kínálat lenyűgöző, összesen 29 árnyalat közül választhatunk a gyönyörű nude-októl a temperamentumos vörösekig. Mind egy-egy kategóriába van besorolva árnyalatok és kapcsolatok szempontjából: 

  • Szerelmek: drámai vörösek / Arthur, Dimitri, Gabrielle, Etienne
  • Család: visszafogtott nude árnyalatok / Louise, Adrienne, Julia, Antoinette, Jeanne
  • Barátok: romantikus pinkek/Vera,Edith,Roussy,Légende,Marie,Cécile,Mademoiselle,Maggy,Suzanne
  • Múzsák: élénk korallok / Catherine, Téhéran, Sari Doré, Coco, Misia
  • Művészek: mély-lila árnyalatok Elise, Ina, Emilienne, Jean, Erik

3 árnyalatot mutatok meg, próbáltam őket összekötni a névadójukkal is, hogy kicsit én is átadhassam a hangulatot. Arthur a tökéletes, "nyugodt" piros, amit tényleg minden alkalommal viselhetünk. Ez az árnyalat különösen tetszik, nem csak mert gyönyörű és kellemesen hidratál viselés közben, hanem mert Chanel legnagyobb szererelméről Arthur "Boy" Capelről nevezték el. Edith Piaf egy tökéletes nude pinknek kölcsönözte a nevét, amit nagyon szeretek viselni mert a pink beütés miatt felderíti az arcot, miközben nude-ként viselkedik. A legélénkebb rúzs nagyon passzol a névadójához - csak rá kell nézni Ina Claire-re ahogy ebben a gyönyörű pántos Chanel ruhában pózol, és máris értjük miért egy vibráló fuchsia árnyalat kapta róla a nevét.

rougecoco-koncep_smaller_1.png


 Ti ismeritek Gbrielle Chanel történetét?
Teszik a megújult rúzsok elnevezése, melyiket próbálnátok ki? 

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása