Szépséglabor

ÚJ SZÁRAZSAMPON ÉS AUSSENZÁCIÓS HÍREK

2015. április 20. Szépséglabor Szólj hozzá!

ÚJ SZÁRAZSAMPON ÉS AUSSENZÁCIÓS HÍREK

aussie_1.png

aussie_uj.png

Mikor a drogériában megdobban a szíved egy szárazsampon láttán... Ami ráadásul a kedvenc hajápolási márkád egyik újdonsága... 

Az Aussie samponjai a kedvenceim mióta csak megjelentek itthon, így nagyon örültem mikor kiderült hogy idén tavasszal néhány új termékkel bővül a márka kínálata. Ráadásul két szárazsampon is érkezett ami úgy kell a hazai drogériákba mint egy falat kenyér... Na jó, lehet hogy túloztam kicsit, de valljuk be - a plusz egy-két nap büntetelenül amit hajmosás nélkül átélhetünk, igenis klaasz dolog.

Két típus is érkezett mindjárt, a Miracle Dry Shampoo-k közül - egy Volume, azaz volumenizáló verzió és egy kifejezetten festett hajra megalkotott Color Mate. Utóbbit emeltem le először a polcról - egyrészt mert színezett a hajam, másrészt mert akkor még csak ez volt kipakolva...

Az első amivel találkozunk ugye a csomagolás: tetszik a matt külső és persze a szokásos Aussie stílus ami nálam már a szép haj ígéretét hordozza magában. A második az illat: a Color Mate samponoktól a szárazsampon is megörökölte azt a hihetetlenül finom barack illatot, amitől az ember lánya nem akar leállni a hajmosással, vagy a szárazsampon fújásával... Ez az illat egyébként viszonylag sokáig meg is marad a hajban, úgyhogy barackrajongók előnyben! És akkor a lényeg, a hatás: a képeken próbáltam megörökíteni a stádiumokat. Kezdetben 3 napos a hajam, ez látszik is rajta ugyebár, dehát épp ez a lényeg. A második képen csak jobb oldalon, a harmadikon már mindkettőn bevettettem a Miracle Dry Shampoo-t.

aussie_dryshampoo_fujas.pngaussia_dryshampoo_beforeafter.png

A hajtöveknél jól teljesített - ha kinagyítjátok a képet ez látszik is. Frissebb, és szebb/ jó értelemben fényesebb lett a hajam. Mondjuk mínusz egy nap a hajmosásig. Amit viszont nagyon szeretek a szárazsamponokban az az, hogy általában két legyet üthetek egy csapással, mert uge dúsabb is lesz a hajam. Ezen a téren nagy változást nem tapasztaltam, de persze erre született egy külön volumenizáló verzió is, azt hiszem ez lehet az ok. Mindenképp ki fogom azt is próbálni, és instagramon vagy facebookon megírom majd vele mire jutottam. Összességében az illat és a frissítő hatás miatt egy klassz termék érkezett hozzánk ebben a szárazsampon személyében, amit érdemes lehet kirpóbálni. Az árban úgy tűnik nagyon egységes az Aussie - szintén 1500-1600 Ft környékén szerezhetőek be az újdonságok is.

És ha már újdonságok: nem csak szárazsamponok érkeztek tavaszra! Hajlakkok, hajhabok és egy "sóspary" is, úgyhogy érdemes a polcokat figyelni. És persze a blogot is, mert hamarosan róluk is beszámolok majd itt a Szépséglaborban!

aussie_styling.png


Találkoztatok már az Aussie ús szárazsamponjaival - kipróbálnátok őket?
Melyik újdonságra vagytok a leginkább kíváncsiak?

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása