Szépséglabor

OPI BIG APPLE RED

2015. április 11. Szépséglabor Szólj hozzá!

OPI BIG APPLE RED

opi_applered_b.png

opi_applered_2_b.png

A vörös körömlakk mint  a kis fekete ruha egy női gardrób alapdrabja. Mondom ezt én, akinek eddig mindkettő hiányzott a szekrényéből... De most rátaláltam a tökéletes, harapnivalóan piros lakkra!

Az árnyalat neve Big Apple Red és egyszerűen nem tudok ettől a névtől elvonatkoztatni  - New York, a csábítóan harapnivaló piros alma és Hófehérke mindig eszembe jutnak erről az árnyalatról. Azon kívül hogy maga a 15 ml-nyi tökéletes alma/cseresznyepiros szín már egy rétegben is tökéletesen fed és maximum 5 perc alatt meg is szárad. Ha olvassátok a blogot, már tudjátok hogy notórius későként nagyon tudom az ilyen tulajdonságokat értékelni... A finishe krémes és nagyon fényes egyszerre. A tartóssága átlagos 3 nap, de mivel ennyire könnyű és gyors felkenni, who cares? És a legjobb: minden outfithez passzol. Van az az árnyalat amit nem lehet megunni, azt hiszem ez lesz az első lakkom amit biztosan újravásárolok. 

Az OPI a kedvenc márkám ha alapszínkeről van szó - a szivárvány minden spektrumában találunk lakkokat, és minden esetben, mondjuk a pirosak kategóriájában is rengeteg árnyalatból válogathatunk. Az ár ne tántorítson el senkit, mert ha rátalálnuk a tökéletes lakkra azt megéri ekkora kiszerelésben megvásárolni. És garantáltan nem fog 1 hónap után kiszáradni.

opi_applered_3_1.png

 

Ha van kedvenc vörös lakkotok, írjátok meg kommentben!
Mindig szívesen várom a tippjeiteket!

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása