Szépséglabor

MANGA VAGY PUNK?

2015. április 02. Szépséglabor Szólj hozzá!

MANGA VAGY PUNK?

missmanga.png

Manga vagy punk tekintet? Ha hirtelen nem tudjátok Ti melyiket is választanátok, ez a poszt talán segíthet...

manga_vagy_punky.png

A L'Oreal aztán tudja hogyan hívja fel magára a figyelmet, mindjárt itt van ez a két spirál kihívó névvel és ugyanolyan kihívó formulával. A Miss Manga-val kezdődött, amikor is elgodolkodtunk azon miért is akarnánk összetapadt mangaszerű szempillákat. De aztán sokaknak bejött a nagy kefe és az extra dúsító hatás, nekem azóta is az egyik kedvenc szempillaspirálom, mert tényleg gyönyörű pillákat ad és nagyon tartós is. Szóval megszoktuk, és sokan meg is szerettük a dolgot és aztán idén tavasszal.... megérkezett a Miss Manga Punky. Vagyis a még vadabb, még összetapadtabb pillák.

A design maradt, csak sárga lett, a formula és a kefe azonban teljesen megváltozott. A spirál feje alakra hasonló, háromszögben elvékonyodó amivel jól el lehet érni a kis eldugott szempillákat is. Viszont műanyag lett, aminek én nem örülök, mert ezek a típusú kefék mindig irritálják kicsit a szemem, mintha húznák a szempilláimat. És valóban már az első rétegnél lehet érezni hogy jobban csomósít, még akkor is ha lehúzzuk a felesleget a keféről. A hosszabító hatás mindkettőnél elképesztő, ívelésben a korábbi változat erősebb. A különbséget a lenti képen láthatjátok, a bal oldalon a Miss Manga-val, jobb oldalon a Punky-val festettem ki a szempillámat.  

Én egyértelműen a manga tekintetre szavazok, de ha valaki szereti a nagyobb feltűnést vagy megihlették a kifutók sminkjei, a punk verzióban nem fog csalódni! Szerintek melyik verzió a nyerő? A poszt alján Ti is szavazhattok!

missmanga_3.png

 

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása