Szépséglabor

AZ ÚJDONSÁG | MAYBELLINE LASH SENSATIONAL

2015. február 16. Szépséglabor Szólj hozzá!

AZ ÚJDONSÁG | MAYBELLINE LASH SENSATIONAL

maybelline_lash_sensational_3.png

Rengeteg szempillaspirálom van, mégis mindig izgatott leszek ha egy újabb megjelenik - főleg a drogériák polcain. A Maybelline spiráljai közt sok a kiemelkedő, sőt "legendás"darab, így a legújabb Lash Sensational-t is ehhez méltó elvárásokkal próbáltam ki. Szép külső, speciális kefe. Vajon felér az elődökkel....?

maybelline_lash_sensational_2.png

Nagyon tetszik ez a metálos pasztell-lila külső, frris és kicsit tavaszias - biztosan leemelném a polcról már csak ezért is. Aztán természetesen megnézném, hogy milyen a keféje. Itt kezd izgalamassá válni a dolog, mert a Maybelline egy speciális alakot talált ki, aminek az a rendeltetése hogy a spirál legyezőszerűen kinyissa a tekintetünket. És ki ne vágyna erre, nem igaz?! Bevallom, én jobban szeretem a klasszikus formákat, mert bár ezeknek az egyedi keféknek épp az a célja hogy megkönnyítsék a felvitelt, nekem valahogy pont megbonyolítják.

A Lash Sensational keféjének íve egyébként szépen illeszkedik a pillák alá, és tényleg könnyen spirálozhatunk egészen a tövektől - és ez az ami jól megemel, és egész napos hatást biztosít ( Lisa Eldridge tipp...).

maybelline_lash_sensational_4.png

Az alsó pillákat is könnyű kifesteni, ezekkel a kis fogacskákkal és vékony heggyel könnyen és elkenés nélkül elérünk mindent. Technikailag tehát minden stimmel, de.... Én jobban kedvelem a puhább, tömörebb és hosszabb sörtéket, ezek a kis műanyagok mintha "húznák" a szempilláimat. ( Valaki ismeri ezt az érzést esetleg? ) De ez persze ez egyéni preferencia, és így is sikerült ezt a formát megkedvelnem. A festék könnyű, nem nehezíti el a pillákat, de érdemes a felvitelnél odafigyelni a mennyiségre mert hajlamos kicsit összeragasztani a szempillákat. Több rétegben is jól működik, én kettőnél szeretem legjobban a hatását. A festék egész ragaszkodó, hogy maradék nélkül eltávolítsuk érdemes egy erősebb sminklemosót bevetni.

És akkor a lényeg - legyezőszerű lett-e a tekintetem? Nem egészen. A Lash Sensational hosszabításban nagyon jó, szétválasztja a pillákat de nem dúsít nagyon és bár megemeli a szempillákat, lehetne kicsit látványosabb ezen téren a hatása.* Ezt annak fényében mondom, hogy nálam minél drámaibb az eredmény, annál jobb. De ha valaki a természetesebb, mégis definiált hatást kedveli, a Maybelline újdonsága kitűnő választás lehet!

maybelline_lash_sensational.png

*Mint minden sminktermék, egy-egy szempillaspirális is nagyon beválhat néhányunknak, mígy másoknak kifejezetten nem. Mások az elvárásaink, a szempontok amik mentén értékeljük az adott terméket és persze mások az alapvető adottságaink is - mondjuk például a szempillánik hossza és a sűrűsége. 

Készítettem egy rövid videót, hogy "élőben" is megmutathassam , hogy milyen pillákat varázsol a Lash Sensational: 


Mik a legfontosabb szempontok amik szerint szempillaspirált választotok?
Nektek hogy tetszik a Maybelline újdonsága? 

 

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása