Szépséglabor

CLARINS BEAUTY FLASH BALM

2014. szeptember 22. Szépséglabor Szólj hozzá!

CLARINS BEAUTY FLASH BALM

 

Az előző héten a bőröm úgy tűnik megérezte az időjárás közelgő változását és azt őszt, és a szürke napokhoz alkalmazkodva átállt a fakó oldalra. Tudjátok, mikor tükörbe néztek reggel és az első reakciótok: "Meh"... Persze aki szembetalálkozott már ezzel a problémával, annak már van néhány parktikája is - ragyogást fokozó primer és alapozó, egy orcákba életet lehelő pirosító és highlighter. De van mikor ezek sem segítenek, és valami olyanra van szükség ami mélyebben hat és nem csak eltakarja, hanem helyre is hozza a dolgokat és átallítja a bőröm a ragyogó oldalra.

Ilyenkor indítom el a Beauty Flash Balm projektet. Ha még nem találkoztatok, vagy hallottatok volna a Clarins ikonikus termékéről, a lényege: intenzíven hidratál, feszesít, fokozza a bőr ragyogását és tökéletes sminkalap. Mintha csak azt súgná " Bízz bennem, minden rendben lesz ". És nem hazudik, mmm! Felvitel után rögtön látni és érezni a változást - a bőröm hirtelen felébred, megtelik élettel, a pórusaimat "összemossa" - gyönyörű, egyenletes alapot ad a sminkeléshez. Vékony rétegben, simító mozdulatokkal, dörzsölés nélkül ajánlják felvinni, ami után azonnal mehet rá az alapozó (nem kell várni a beszívódásra, sőt). Bármilyen alapozó hatásához ad egy kis extra ragyogást, mindenféle látható csillogás nélkül. A Vitalumiére Aqua-val tökéletes párost alkotnak. 

Ezen felül, hogy a bőrünk ne csak "tüneti" kezelést kapjon azokon a bizonyos szürke reggeleken, a Beauty Flash Balm maszkként is használható - hetente 2-3 alkalommal, 10-15 percig a bőrön hagyva. 

Nem is tudom melyik oldalát kedvelem jobban - ha fontos találkozóra vagy eseményre indulok általában ezt a blazsamot választom, mert tudom, hogy egész nap hibátlanul a helyén fogja tartja a dolgokat és tökáletes bőrt "csal" az arcomra. Maszkként pedig...nagyon puha, hidratált bőrt varázsol és a kombinált bőrömet is szépen helyrehozza - megnyugtatja, mattítja és összehúzza a pórusaimat, ahogy ezt múlt héten is tette. Viszlát fakó bőr!



Nektek van titkos fegyveretek a szürkeség/fakóság ellen?


Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása