Szépséglabor

5 MUST-HAVE KÖRÖMLAKK KORA NYÁRRA

2014. június 16. Szépséglabor Szólj hozzá!

5 MUST-HAVE KÖRÖMLAKK KORA NYÁRRA

 

5 olyan lakkot hoztam ami tökéletes választás lehet a nyár első napjaira, és egyben az én jelenlegi kedvenceim is. A neontól a pinken át a pasztellig, végig az aktuális trendek mentén, idén nyáron gyönyörű új árnyalatokban pompázhatnak  körmeink!

 

A PASZTELL | BARRY M GELLY HI-SHINE - SUGAR APPLE

teszt
A pasztell trend nyáron is hódít. És ezzel a halvány mentazöld színnel egyszerűen nem lehet hibázni! Elég visszafogott ahhoz hogy bármihez viselni lehessen és elég markáns ahhoz hogy sok-sok bókot kaphassunk érte! ;)

Nailland, 1790.-

A PINK | MAYBELLINE COLORAMA - NO.234

Igazi nyárias szín és idén különösen divatba jött a pink. Az új Maybelline Colorama lakkok közül egy korallal megbolondított pink hódított meg. Élénk, vidám és nőiesen dögös. A korall beütéssel pedig igazán különleges.

DM,Rossmann, Müller; kb. 690.-

A NEON | MODELS OWN - BEACH BAG

Ha nyár akkor neon, ez idén sincs másként. A Models Own ennek megfelelően egy egész kollekciót dobott a piacra tele élénk neon színekkel. És mikor a korall szín találkozik a neonnal, akkor annak nem lehet ellenállni!

Nailland, 1790.-

A KÉK | BOURJOIS SO LAQUE GLOSSY - SUCCESS AZURÉ

A nyári égbolt kékje. Kell ennél több?!

Müller, Marionnaud, Douglas; 1990.-

A JOLLY JOKER | OPI - ALPINE SNOW

teszt
Önmagában, neon lakkok alá vagy valamilyen manikűr tagjaként - a fehér egy olyan klasszikus ami nem hiányozhat egy nő fegyvertárából sem. Jó fehér lakkot viszont nem könnyű találni. Szerencsére nekem sikerült, 2 rétegben tökéletesen fed és nagyon tartós is. És olyan fehér mint az alpesi havasok. 

Müller, Marionnaud, Douglas, Opi Hungary; 2990.-

 



Ti milyen lakkot viseltek legszívesebben a nyár első heteiben?


Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása