Szépséglabor

Shopping / Glamour-napok, ASOS, The Body Shop, Yankee Candle, Névnapi ajándékok

2013. október 28. Szépséglabor Szólj hozzá!

Shopping / Glamour-napok, ASOS, The Body Shop, Yankee Candle, Névnapi ajándékok


Sziasztok! Elég sok minden összegyűlt az utóbbi időben, a Glamour-napokon vásároltak, ma az ASOS rendelésem is megjött és névnapom alkalmából is megleptek néhány szuper dologgal. ^-^ Ezeket szeretném megmutatni nektek, és majd egy másik körben a ruhákat, cipőket.


Névnapi ajándékok a gyönyörű rózsákkal. Könyv, csoki, parfüm, testápoló, sminktermékek, úgy tűnik jól ismernek. ^-^ Mindent köszönök! :D


Glamour-napi szerzemények néhány ajándékkal és lakkal. A Tony&Guy hajzselé kakukktojás, de a Glamour-napok nem csak a lányoké, a párom is "kapott" néhány dolgot. :) Minden egyes darabot imádok erről a képről és nagy részüket le sem lehet robbantani rólam! :D Az új The Body Shop Smoky Rose parfüm is az ajándékok közt volt, valami csodálatos illata van, tökéletes őszi-téli hangulattal. 


A Yankee Candle-től két mintagyertyát vettem, Autumn Blissful & Vanilla Chai,  és egy hozzájuk kis tartozó tartót, mert olyan aranyos. :) Ahogy látjátok az egyiket már be is vetettem. Elég sok helyen lehet már találkozni ezekkel a csábítóan illatozó gyertyákkal, csak győzzünk választani közülük! Legközelebb a tart-okat fogom kipróbálni, rengeteg jelöltem van már, de tippeket is szívesen várok! :) 


A könyvet szintén névnapomra kaptam és azóta le sem tudom tenni. Nagyon tetszik a filozófia amit az író igyekszik átadni, remek tippeket ad, a könyv hangulata eközben könnyed és szórakoztató, sőt még szuper receptek is vannak benne! ;) Plusz pont, hogy angolul olvasom így még a nyelvtudásomat is ápolom miközben remekül szórakozom. :) A sapkát az ASOS-tól rendeltem, igaz hogy kicsit későn és megcincálva érkezett meg ( posta....) de a lényeg hogy ideért és élőben is nagyon tetszik. :)



Néhány dolog persze kimaradt, de mivel azóta sikerült vásárolni még ezt meg azt nagyon érik egy újabb shopping poszt....:D Például megérkezett a Dove legújabb termékcsaládja a Sytle&Care amiben többek közt egy száraz sampon is helyet kapott, amit természetesen muszáj volt kipróbálnom! :P

Igyekszem minél hamarabb tesztekkel is jelentkezni, ha valamire kiváltképp kíváncsiak vagytok, vagy kérdésetek van a posztban szereplő termékekkel kapcsolatban, írjátok meg bátran!



Köszönöm hogy itt voltatok,
Szabina



Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása