Szépséglabor

MEGNYITOTT A MAC WEBHSOPJA - NÉHÁNY KEDVENC AMIRE ÉRDMES LECSAPNI

2016. október 17. Szépséglabor Szólj hozzá!

MEGNYITOTT A MAC WEBHSOPJA - NÉHÁNY KEDVENC AMIRE ÉRDMES LECSAPNI

mac_3_1.pngmac_2_1.png

A veszély valós, ugyanis most már otthonról, a puha kanapéról is tudunk rendelni a MAC-től! Ennek örömére összegyűjtöttem néhány kedvencem a márkától, hátha kaptok egy kis ihletet...

Bár sokakhoz hasonlóan engem is a rúzsokon keresztül hódított meg a MAC, a kedvenc terméke tőlük mégsem egy látványos, de annál praktikusabb darab. Természetesen a Fluidline Brow Gelcreme szemöldök gél az, amiről már sokat meséltem. Nem hiába. Ha precíz, szép és tratós szemöldökre vágytok - ez a gél telitalálat. Elsőre fura lehet a textúra, de ha megszokjátok akkor nagyon könnyű vele dolgozni. Nincs másra szükség csak egy jó ferde szemöldök ecsetre amivel szépen meg tudjátok húzni az ívet  - mindig a szemöldök első, természetes vonalát kövessétek! ;) Amit szeretek, hogy a gél árnyalatai szuperül illeszkednek a különböző hajszínekhez, a Dirty Blonde például tökéletesen passzol a vörös hajamhoz. 

Ha MAC akkor nem mehetünk el szó nélkül a rúzsok mellett, és egyébként is miért tennénk mikor 186! árnyalat közül válogathatunk! Az a bizonyos első rúzs a márkától.... ( Ruby Woo) biztos nem felejtjük el, főleg mert komoly addikció indulhat el vele. Valahogy nem lehet megállni egynél, olyan mint a Pokémon - "Szerezd meg hát mind". Ennyi árnyalatnak az az előnye, hogy tuti megtaláljuk a hozzánk passzoló tökáletes nude-ot vagy vöröset, de ha csak követjük a trendeket és beszerzünk néhány slágerszínt azokkal biztosan nem fogunk hibázni. A Ruby woo a klasszikus vörös a jolly joker, ha ősz akkor Rebel ha nyár akkor pedig Lady Danger. Jó választás lehet még a Mehr ha sötétebb nude rúzs után kutattok. 

mac_1.png

Hasonló gyűjtői reflexet indíthatnak el a szemhéjpúderek is, itt ha már előre tudjátok hogy nem lesz megállás akkor érdemes egy palettát beszerezni - egy helyen, biztonságban tudjátok tárolni a festékeket és az áruk is picit kedvezőbb ha csak az "újra töltő" verziót veszitek. Én ezen a téren visszafogottabb vagyok, ami nem jelenti azt hogy ne lenne sok árnyalat a listámon - All that glitters, megyek érted. 
Az idei nyár két slágere volt nálam a Strobe Cream, ami hihetetlen belső ragyogás effektet ad a bőrnek, és highlighterként is bevethető, illetve a Teddy szemceruza. Utóbbi minden egyes nap előkerült egy szupergyors, bronzos, füstös smink elkészítéséhez. Igazából még így ősszel is sokszor annyira egyszerű használni és csodás a hatása.

Jó nézelődést / vásrálást: http://www.maccosmetics.hu/

Próbáltátok már a MAC termékeit, van kedvencetek? 
Mi van a kívánságlistátokon? 

 

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása