Szépséglabor

L'OREAL SKIN PERFECTION | EZT SZEREZD BE!

2015. március 10. Szépséglabor Szólj hozzá!

L'OREAL SKIN PERFECTION | EZT SZEREZD BE!

loreal_skin_perfection.png

Egy drogériás termékcsalád ami tényleg működik és nagyon-nagyon lehet szeretni - végre rátaláltam egyre, ami ráadásul a vegyes bőrt is szépen kezeli annak minden problémájával.

loreal_skin_perfection_daycream.png

Először is: a csomagolás gyönyörű! A rózsazsín-fehér külső, a metál hatású hatalmas kupak és a masszív üveg tégely - olyasmi amit biztos nem fogsz eldugni a fürdőszobaszekrénybe. De nem ezért szerettem meg annyira ezt az arcápolót, bár "csomagolás-junkie"-ként a kezdet már biztató volt. Hanem mert tényleg azt teszi amit ígér: hidratáló bőrjavító arcápoló a tökéletes bőrért.

Hidratálás - nagyon könnyű krém, ami hamar beszívódik. A hidratáló hatása nem intenzív, de pont ezért lehet tökéletes nappali használatra - nagyon szeretem hogy egyáltalán nem érzem hogy feltettem, csak az utána maradt puhaságot. Ezzel együtt jól kezeli a száraz részeket, a homlokomon és az orrom környékén, így nagyon jól előkészíti a terepet az alapozónak. 

Bőrtökéletesítés - ez az ami igazán lenyűgözött benne. Amellett hogy vegyes, érzékeny is a bőröm, így reggel lemosás után mindig sok a kipirosodott terület és úgy általánosan egyenletlen a kép. A Skin Perfection arcápoló néhány perc alatt egyensúlyt teremt, csökkenti a pirosságot és szemmel láthatóan szebb bőrképet hagy maga után. Ez így visszaolvasva reklámyszöveg is elhetne, de engem is meglepett hogy tényleg ilyen hatékonyan működik ezen a területen is. Minden reggel ezzel az arcápolóval kezdek, és ha éppen nem kell mennem valahova bőven elég a hatása már önmagában is hogy a bőröm kicsit összeszedettebnek nézzen ki. 

loreal_skin_perfection_bbcream.pngbefore_after.png

Sosem hódított meg a BB krém láz - majdnem arcápoló és majdnem alapozó, de egyik sem igazán... Az én szememben ez olyan félmegoldásnak tűnt és inkább használtam egy hatékony arcápolót és egy jó alapozót. De, és szerencsére ezt mostanában sokszor írhatom le, megint jött egy termék ami alapjaiban változtatta meg a hozzáállásom. 

Mert a SkinPerfection BB krém finishe bizony gyönyörű. Ahhoz képest hogy egy könnyebb fedésű termékről van szó, nagyon szépen eltünteti a pirosságot, ez kiegyenlítő funkció ugyanolyan jól működik mint az arcápoló esetében. A világos bőrre való árnyalat nagyon szépen illeszkedik a bőrszínemhez, és még kézzel eldogozva is szinte láthatatlanná válik. A bőröm egyszerűen egyenletesebb, ragyogóbb, egészsgesebb kinézetű lesz. Korrektort természetesen kell mellette használni ha valami nagyobb problémánk akadt éppen. Továbbra is kitartok a külön hidratálás mellett, általában a családból való arcápolót használom amivel nagyon jól működnek együtt. Ha nagyon rossz állapotban van a bőröm, primerrel szoktam kicsit javítani a helyzeten, és ez a 3-as kombináció az utóbbi hetekben nagyon bevált. Tartósságát tekintve is nagyon jól teljesít, sőt, sok alapozót le si köröz. 6-7 órán keresztül hibátlan rajtam.

A Skin Perfection termékcsalád nálam telitalálat, ezek után valószínűleg a szérumra le fogok csapni egy kis éjszakai extra ápolás reményében.

loreal_skin_perfection_2.png


Talákoztatok már a SkinPerfection termékcsaláddal?
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása