Szépséglabor

Így égtem le Londonban...

2019. június 04. Szépséglabor Szólj hozzá!

Így égtem le Londonban...

london2.jpg

Ha már egy londoni hosszúhétvége alatt is leégsz (igaz történet), akkor végképp el kell fogadnod a tényt - nincs nyár napvédők nélkül. 

Tovább

LWD - A MUST HAVE KIS FEHÉR RUHA

2018. június 18. Szépséglabor Szólj hozzá!

LWD - A MUST HAVE KIS FEHÉR RUHA

 

Ne, ne dobjátok ki a kis feketét, csak szerezzetek be mellé egy társat a gardróbotokba - a Kis Fehér Ruhát. Az influencerek körében és instagramon a fehér sz új IT "szín" és ez bizony nem egy földöntúli trend ami csak az online világba való. Bár a fehér kényes, idén nyáron mindenki ebbe bújik: a nők bátran bkv-znak majd és vállalják be, hogy talán leöntik a meggyes gyümölcslevükkel új szerzeményüket (true story). Kockázat mindössze ennyi van, a másik oldalon azonban ott az a hatás, ahogy a fehér ruha meglibben a nyári szélben -  mutatok is nektek néhány darabot, jó szemezgetést! 

Tovább

The Ordinary teszt +1 meglepetés márka

2018. március 01. Szépséglabor Szólj hozzá!

The Ordinary teszt +1 meglepetés márka

skincare1.jpgskincare4.jpg

Télen kicsit elhanyagoltam a bőrömet, így most igyekszem nagyobb figyelmet fordítani a bőrápolásra. Gyakorlatilag szeretném teljesen elölről felépíteni az arcápolási rutinom, ami nem csak a tavasz miatt esedékes, hanem mert a júliusi esküvőmre is szeretném felkészíteni. 2 új márkát is próbálgatok, és mindkettő telitalálatnak tűnik. Minimalista és/vagy természetes hatóanyagokat előnyben részesítők - ez a ti posztotok lehet! 

Tovább