Szépséglabor

ÍGY HASZNOSÍTSD ÚJRA A TAVALYI GARDRÓBOD

2016. október 24. Szépséglabor Szólj hozzá!

ÍGY HASZNOSÍTSD ÚJRA A TAVALYI GARDRÓBOD

oldnew_3.png

Sajnos az a típus vagyok aki minden évszakváltáskor megőrül, és felvásárolná a kedvenc fast fashion üzletei felét. Ilyenkor élhetek azzal a magamnak jó bevált kifogással hogy: "itt a hideg kell az az új kabát. És csizma, de abból mindjárt egy térd fölé a trend miatt és egy esőálló is mert az a praktikus. Meg persze jöhet a 10. kötött pulcsi is..." De van az az időszak mikor még az (abszolút jogos) beszerzések elején járok, de már kellenek a melegebb cuccok. Ilyenkor kerülnek elő a jól bevált tavalyi alapdarabok, és kezdődik a kirakós - mit mivel tudok majd kombinálni. 

Itt van például a kedvenc bőrkabátom a Mangoból - tipikusan olyan darab amit kár lenne száműzni, mert épp azért fektetünk bele az ilyen darabokba, hogy az aztán több szezonon keresztül is tuti pontja lehessen a gardróbunknak. Plusz még mindig nem találtam ilyen ár kategóriában ( 30 ezer Ft volt) ilyen jó vételt - eredeti bőr, így nagyon szép az esése, nem merev, és nagyon kényelmes viselni. Mindenhez passzol és egy oversized sállal egész sokáig hordható is ősszel. A bokacsizma története szinte ugyanaz - Mango, bőr, a színe mindenhez passzol és a sarok méretéhez képest az egyik legkényelmesebb cipőm. Elhiszitek, hogy egy téli szezonon már túlvan? És még a kabáthoz is passzol! Mivel elég klasszikus fazon, idén is több nagyon hasonlót találtok például itt vagy itt. Nyáron az 50%-os Levi's leárazáskor kicsit belelendültem a vásárlásba, és mennyire jól tettem - azt hiszem ezek a farmerek maradnak majd legtovább használatban. Ez az 501 CT fazon, a boyfriend jeans egy olyan változata ami kivételesen nem áll szörnyen rajtam és ezért nagyon szeretem is. 
De azért már beszereztem egy-két-három-.... dolgot idén is. Az egyik nagyon friss szerzeményem ez szürke felső. A tyúklábminta keverve a kockással nagyon izgalmas, a felső mégis visszafogottabb tud maradni. De amit  a legjobban szeretek benne az a harang alakú ujja - az ide év egyik legnagyobb trendje, szuper nőies és izgalmas. Felveszed egy sima skinny farmerral és bőven elég hogy ott legyen az a kis plusz az outfitedben amitől nagyon idei és aktuális lesz az összhatás. És a táska amivel kicsit kiléptem a komfortzónámból, és ezt nagyon évezem. Megláttam a Zara honlapján és nem volt visszaút. A Gucci Dyonusos, a hímzett hatású virágminta és a fém bogarak (a bogarak most aratnak) egy olyan keveréke ami a giccs határán még innen van és pont ezért lehet vele instant izgalmassá tenni bármit veszünk is fel. Viszont itt érdemes figyelni arra, hogy erős mintákkal ne keverjük mert sok lehet. 

Persze ez nem azt jelenti, hogy nem fogok többet vásárolni, sőt egy haul poszt is érkezik talán a közeljövőben. De a tavalyi kedvenceimet sem száműzöm a szekrény mélyére, van a régi és új párosításában egyfajta izgalom amiért duplán megéri. Nem beszélve a pénztárcánkról...

Néhány tipp: 

  • szezononként szerezz be egy-egy alapdarabot, ha kicsit nagyobb kiadással is jár - egy bőrkabát sokáig a kedvenced marad majd
  • egy jó farmerbe megéri befektetni
  • vegyél 1-2 "nagyon trendi" cuccot, amikkel instant aktualizálhatod a régi darabokat
  • ne szabj határt a kombinációknak - próbáld ki otthonn hétvégén mi mivel megy
  • lépj ki néha a komfortzónádból - hogy új dolgokat fedezhess fel

oldnew_5.pngoldnew_4.pngoldnew.pngoldnew_2.pngldnew.png

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása