Szépséglabor

EZT SZEREZD BE! - GLAMOUR-NAPOK SPECIAL EDITION

2015. március 31. Szépséglabor Szólj hozzá!

EZT SZEREZD BE! - GLAMOUR-NAPOK SPECIAL EDITION

glamour_napok.png

 

Nyakunkon a shopping ünnep! És ilyenkor, a Glamour-napok közeledtével mindig megszületik a lista azokról a termékekről amikre szívesn lecsapnék kedvezményes áron. Általában aktuális újdonságok kerülnek fel rá - néhány a drogériából és néhány high-end szépség. Hisz mikor engedhetünk meg magunknak egy kis kényeztető vásárlást, ha nem most....

Rimmel 50% - Rossmann, DM

Lasting Finish púder & alapozó: nedvesen alapozóként, szárazon púderként funkcionál a Rimmel újdonsága, így tulajdonképpen 2 termékre csaphatok majd le egyszerre. Leginkább a púder-oldal érdekel - tökéletes, matt bőr egész napon át, könnyű viselet. A vegyes bőröm másra sem vágyik, a beépített tükör pedig nagy plusz pont. 

Oh My Gloss szájfények: az emberek változnak, erre nincs is jobb bizonyíték, mint hogy megrögzött rúzsosként egyre inkább kezdek kacsingatni a szájfények felé. Szerencsére a Rimmel épp tavaszra újította meg a szájfényei formuláját - argán olajjal és E-vitaminnal ápolják ezentúl az ajkakat, az árnyalatok gyönyörűek és elvileg 8 órán át ki is tartanak az ajkakon. A Glossaholic és a Rebel Red ragadott meg a képek alapján, zseniálisak a nevek egyébként!

L'Oreal 50% - DM

True Match alapozó: minden alkalommal felkerül a listára, de valamiért mindig elmaradt a megvásárlása. Pedig az egyik legjobb drogériás alapozóként tartják számon, úgyhogy azt hiszem itt az idő, hogy tényleg a kosaramba kerüljön!

Colour Riche L'Ombre Pure szemhéjpúderek: a tavasz egyik legizgalamsabb újdonságai a L'Oreal egyrészes szemfestékei. A tavaszi sajtótájékoztatón volt szerencsém már élőben is találkozni velük, és hát... A színek fantasztikusak, az állaguk elképesztően krémes és hihetetlenül pigmentáltak. A matt barna árnyalat áll a kívánságlistám élén, de néhány taupe is lehet hogy a kosaramban fog landolni...

color_riche_monos.png

Clinique 20% - szaküzletek

Chubby Stick Cheek Color Balm: már sokszor hangot adtam itt a blogon is a Chubby Stickek iránti rajongásomnak, hogy is ellnállhatnék ezeknek pirosítóknak?! De ha már cak a praktikum oldaláról nézzük a dolgot - egy húzással minden bonyodalom nélkül színt adhatunk az arcunknak. Egy olyan notórius későnek, mint én ez a  tökéletes pirosító forma!

Beyond Perfecting Foundation + Concealer: alapozó és korrektor egyben, szivacsos applikátorral, közepes-erős fedéssel mégis légiesen könnyed érzés viselni. Ha mindez stimmel, itt a tökéletes alapozó!

Maybelline 60% - Rossmann

Brow Drama szemöldökformázó: A L'oreal verzióját megszerettem és nagyon kacsingatok efelé is. Az alakja rögtön feltűnő, ezt a gömbös fejet sokan egyenesen ki nem állhatják, mások szerint viszont a legjobb termék arra hogy a szemöldökünnek egy kis textúrát és extra tartósságot adjunk. A bloggeri kíváncsiság biztosan győzni fog ezúttal.

Estée Lauder 20% szaküzletek

Pure Color Envy rúzsok: Szintén minden évben a glamouros lista elején vannak ezek a rúzsok, pontosan a gyönyörű nude-pink Potent árnyalat. Talán majd idén...

The Body Shop 20%, üzletek

Fuji Green Tea sorozat: a TBS mindig hatalmas csábítás ha új kollekció jelenik meg. A mostani teás ráadásul pont stimmel az életmódváltoztatós/detoxikálós tervekhez, főleg a testradír ragadott meg ezúttal. Valahogy úgy képzelem el, hogy nem csak friss és önbarbítóra kész lesz tőle a bőröm, de kicsit fel is töltődik ettől a teás jóságtól. 

fuji_green_tea.png

 


És a Ti Glamour-listátokra milyen termékek kerültek fel idén?

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása