Szépséglabor

AZ ÚJDONSÁG | BŐRÁPOLÁS A MARIONNAUD-VAL

2015. március 03. Szépséglabor Szólj hozzá!

AZ ÚJDONSÁG |  BŐRÁPOLÁS A MARIONNAUD-VAL

marrionaud_4_b.png

Nem tudom Ti hogy vagytok ezzel, de én mindig szkeptikus vagyok kicsit ha sajtátmárkás termékekről van szó... Sajnos nem voltak jó tapasztalataim ezen a téren, egészen mostanáig. Nemrég ugyanis megismerkedtem a Marionnaud új bőrápoló termékeivel - és azt kell hogy mondjam nem csak a csomagolás nyűgözött le!

marrionaud_5_2.png

marrionaud_6.png

Itt van péládul a Vital Protect Smoothing Eye Contour Szemkörnyékápoló ami egyszerűen tökéletes a maga nemében - kellemesen hűsít felvitel után, könnyű a formulája így hamar beszívódik. És ami a legfontosabb: pillanatok alatt élénkít és halványítja azokat a bizonyos sötét karikákat. Este és reggel is szoktam használni, egyértelműen a kedvencem a kipróbált termékek közül. De nem csak ez a terméke vált be - a Clean Rituals Oxygen Toning Lotion megynugtatja a bőrömet lemosás után és nagyon szeretem a kiszerelését - a tonikot rá kell fújni az arcra, majd amit a bőr már nem szívott fel, letörölni. Egyszerű, gyors és a vattával sem kell dörzsölgetnem az érzékeny bőröm - minden toniknak ilyen kiszerelést! 

A Marionnaud egyébként 4 nagy családba sorolja az új termékeket: 

  • Clean & Rituals: tisztítók és sminklemosók
  • Hydra & Sublim: bőrtökéletesítés és hidratálás
  • Vital & Protect: védő és energizáló bőrápolás
  • The Impulse: mindennapi ápolók és körömlakklemosók

Minden ilyen csoportban 5-7 termék található, a BB krémtől kezdve a micellás vizen át a körömlakklemosókig - van miből válogatni. Könnyen meg tudjuk találni funkció szerint vagy az életkorunk alapján is mi a számunkra ideális választás - illetve természetesen az üzletekben dolgozó tanácsadók is mindig a segítségünkre vannak. 

Amit még mindenképp kiemelnék az a gyönyörű csomagolás. Felszínes dolog vagy sem - én jobban bízom az olyan termékekeben amiken már kívülről is látom hogy sokat dolgoztak rajta. Egyszerűen a csomagolás az amivel először találkozunk, az első inger ami hatására leemelünk egy terméket a polcról - vagy nem. A szemkörnyékápoló vibráló magenta és pumpás kiszerelés,  a hidratáló halvány rózsaszín, mindkettő matt üvegben - nagyon jól mutatnak a fürdőszobapolcon és olyan érzést keletnek mintha felső árkategóriás termékeket tartanánk a kezünkben. ( A Marionnaud oldalán már megtalálható a termékek nagy része, a pontos árakkal együtt. )

marrionaud_3.png


Nektek milyeneket a tapsztalataitok a sajátmárkás termékekkel kapcsolatban?
Mit próbálnátok ki a Marionnaud újdonságai közül legszívesebben?

 

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása