Szépséglabor

#MANIMONDAY | A LEGARANYOSABB PINK

2015. január 26. Szépséglabor Szólj hozzá!

#MANIMONDAY | A LEGARANYOSABB PINK
essi_cuteasabutton_2.png

essi_cuteasabutton_3.png

A pink lakkok és én... sokáig nem voltunk egy hullámhosszon. Szerintem egész nehéz olyan rózsaszínt találni ami nem kislányos vagy túl királylányos - nem mintha ezekkel baj lenne, csak én nem szeretem ha a manikűröm túl cuki, és igazából nem is áll jól nekem. De, a tavalyi nyaraláskor a sarki drogériában volt egy Essie állvány (minden nap betértem talán mondanom sem kell...) és én is meglepődtem amikor először a legendás pink Cute As a Button-nel plusz egy nagy mosollyal sétáltam oda a kasszához.

Ez a lakk úgy aranyos, hogy közben kifejezetten nőies is. Már-már dögös. Igazi telitalálat ha elő akarjuk hívni a bennünk szunnyadó "csajt", de csak úgy finoman. A gyönyörű színen kívül a finishe és állaga olyan krémes mint a jól eltalált tejszínhab a kávénk tetején. Technikai információk: Két rétegben fed, gyorsan szárad és 3-4 napig hibátlan a körmökön.

Az egyetlen hátránya a nehéz beszerezhetőség - Magyarországon sajnos nem kaphatóak az Essie lakkok (illetve van egy sejtelmes lelőhelyük Budapesten...). Bár a személyes nézelődéstől meg vagyunk fosztva, sok webshoptól rendelhetünk és sokszor egész jó akciókat lehet kifogni. Az én kedvenc lelőhelyeim: lookfantasticbeautybay, feelunique ( ide hamarosan visszatérnek). És persze érdemes a nyaralások során is nyitott szemmel járni a drogériák környékén...
 
Én nagyon örülök hogy a Cute As A Button volt az egyik első Essie zsákmányom, nagyon szeretem a színét és a maga 13.5 ml-ével sokáig be vagyok biztosítva a tökéletese rózsaszínnel.
essi_cuteasabutton.png

Ti szerettek ilyen árnyalatot viselni a körmeiteken?
Melyik a kedvenc pink lakkotok? Szólj hozzá!