Szépséglabor

AZ ÚJ ÉV GLITTERE - MATERIAL GIRL

2015. január 02. Szépséglabor Szólj hozzá!

AZ ÚJ ÉV GLITTERE - MATERIAL GIRL

new_year_nails.png

new_year_nails_chinaglaze_2.png

Szilveszter előtt két nappal felkerekedtünk a barátnőmmel, hátha találunk néhány kincset a karácsony utáni leárazásokon. Végül is félig sikeres volt a küldetés, mert bár ruhák és kiegészítők terén nem voltunk szerencsések, azért nem távoztunk üres kézzel sem az Árkádból - köszönhetően a stratégiailag tökéletesen elhelyezett Nailland pultnak.

Szóval ha már épp arra jártunk körbenéztünk, és itt is rengeteg csodaszép lakkot lehet most 30%, vagy akár 50% kedvezménnyel megvásárolni. Mivel mostanában megmagyarázhatatlan vonzódás lett úrrá rajtam a rózsaszín glitteres lakkok iránt, rögtön megfogtam minden márka ilyen darabját és mikor a kezembe került a China Glaze Material Girl-je a barátnőm hirtelen felkiáltott: "Úristen, ez gyönyörű! Szabina ezt nem hagyhatod itt!" Persze engem sem kellett sokat győzködni és végül az utolsó 2 darabbal távoztunk, boldogan. Alig vártam hogy felkenjem és mivel közelgett a szilveszter, ezt a lakkot neveztem ki az új év hivatalos glitterének. 
Nem szerettem volna túlbonyolítani a szilveszteri manikűröm, egyrészt mert egy ilyen csillogó darab eleve elég meghatározó, másrészt ismerve magam kb. 15 percem lesz az elkészítésére. (Végül már a vendégek is itt voltak mire odáig jutottam). Úgyhogy a klasszikus átmentes megoldást választottam - glitter a körömvégekre és egy kicsit tovább, plusz accent nail a teljes csillogás jegyében. Az alap fehér lett - a nagy kedvenc Opi Alpine Snow, ami gyönyörűen kihangsúlyozta a Material Girl arany rózsaszín oldalát. Bár a festés a sietség miatt hagyott némi kívánnivalót maga után, nekem nagyon tetszett ez a kombináió és plusz pont, hogy azóta is ugyanúgy élvezhetem a látványt, mert a China Glaze glittere nagyon ragaszkodónak mutatkozik a körömvégeken. És abban is biztos vagyok hogy ezután sem fog eltűnni a fiók mélyén...

new_year_nails_2.png
Nektek milyen volt a szilveszteri manikűrötök?
Engedtetek a csillogásnak és használtatok idén glittert?

 

Szólj hozzá!