Szépséglabor

AZ ÚJDONSÁG | BOURJOIS VOLUME GLAMOUR PUSH-UP SZEMPILLASPIRÁL

2014. október 22. Szépséglabor Szólj hozzá!

AZ ÚJDONSÁG | BOURJOIS VOLUME GLAMOUR PUSH-UP SZEMPILLASPIRÁL

 
Sokan kértétek hogy írjak részletesen is a Bourjois legújabb szempillaspiráljáról így, és mert én is alig vártam hogy megmutathassam nektek az egyik legjobb spirált amivel valaha találkoztam - itt a Bourjois Volume Glamour Push Up tesztje!
 
Nehéz nem ismételnem magam miután minden fórumon "le legjobbaztam" ezt a spirált, de igazából miért is ne ha egyszer elképesztő amit művel! Nem is tudom mikor lelkesedtem utoljára ennyire egy sminktermékért - na jó ez viszonylag gyakran előfordul, de ennyire tartósan ritkán. Mert már kb. két hete minden reggel ezután nyúlok, a Push Up most minden spirálomat hosszabb kényszerpihenőre küldte...
Már a külső is csupa jót sugall, nálam ez a csomagolás most telitalálat - kicsit elegánsabb és végre nem lesz tele ujjlenyomatokkal, szóval jó megfogni, jó ránézni, én a sminkasztalomon tartom mindig szem előtt. A keféje hagyományos, a vége felé kicsit vékonyodó klasszikus sörtékkel. A Bourjois alulról megemelt pillákat, dússágot, tartást és gyönyörű íveket ígér - azaz Push Up hatás a szempilláinkra. Bevallom mikor először találkoztam ezzel az ötlettel kicsit megmosolyogtam (melltartót a szempillánkra...) de most már abszolút komolyan tudom venni ezt az elméletet - mert tényleg működik! A szempilláim egész nap konkrétan a szemöldökömig érnek - hosszúak és íveltek, miközben koromfeketék. És ez a hatás addig tart amíg este le nem mosom - ahogy reggel megtörtént ez a push up varázslat úgy is marad. És végre egy spirál ami nem kenődik el!
 
Nagyon szeretem még ebben a spirálban, amit a képeken is láthattok - hogy lehet játszani a fokozatokkal, csomósodás nélkül építgethetjük.  Egy rétegben is látványos, de azért visszafogottabb a hatás; három rétegben már hangsúlyos, égig érő pillákat kapunk. Utóbbi nagyon jól jöhet ha mondjuk nem szeretnénk sokat bajlódni a sminkünkkel - 2-3 húzás Push Up, egy hangsúlyosabb rúzs és már ki is léptünk az ajtón... Notórius későként én erre a módszerre esküszöm. Vagy erős füstös sminkhez is nagyon el tudom képzelni - így nem vesznek bele a pilláink a sötét tónusokba és a műszempillát is megspórolhatjuk.

Az ajánlott fogasztói ára 3000 Ft, ami ezért a hatásért abszolút megéri, de most sok helyen bevezető áron vásálhatjátok meg /Douglas, Müller/. 


Push Up your look Ladies!
Szólj hozzá!