Szépséglabor

ŐSZI BOURJOIS ÚJDONSÁG - DÖMPING

2014. október 15. Szépséglabor Szólj hozzá!

ŐSZI BOURJOIS ÚJDONSÁG - DÖMPING

A Bourjois bizony jól felkészült a hidegebb hónapokra, rengeteg újdonság kerül most ősszel és majd télen is az üzletek polcaira. Az őszi kollekció nagyon sokoldalú - új tagokkal bővült a Rouge Edition család, érkezett egy izgalmas szempillaspirál is és még a szemöldökünkre is ügyelt a márka. Én teljesen beleszerettem mindenbe - nagyon jó, de semmiképpen sem unalmas alapdarabokra lelhetünk bennük, és a minőségük... talán még a szokásosat is felülmúlja! ( A szempillaspirál például őrült dolgokra képes - a lehető legjobb értelemben véve.)

 

Azt szerettem volna írni, hogy kezdjük a legizgalmasabbal, de mindegyik termék az a maga nemében, és tényleg nehezen tudnék kedvencet választani. (Előre elnézést kérek az olyan jelzők mint a "fantasztikus", "hihetetlen", "elképesztő", "lenyűgöző" és hasonlók túlzott használatáért, máshogy nem fog menni...)

Az új Rouge Edition 12hrs rúzsokról az első képeket látva azt gondoltam: megint? És megint! Megint sikerült valami újat és izgalmasat vinni a dologba. Ahogy a  név is sugallja hogy a cél az extrém tartósság volt, hogy ha egyszer reggel feltettük a rúzsunkat, estig rá se kelljen néznünk. És igen, a rúzs tartós is lett, de a textúrája az ami igazán érdekesé teszi. Hihetetlenül szép és különleges az a fél-matt hatás amit az ajkakon látunk, rögtön a felkenés után. Olyan mintha egy matt és egy nagyon krémes rúzst összegyúrtak volna -  szinte hihetetlen milyen kellemes viselni. 8 új árnyalatban kaphatóak, az én kedvencem a Prune Afterwork - ha tetszik a Kyle Jenner-féle rúzs trend, ez az árnyalat must-have! 

Az új rúszok tartósságát viszont lehet még tovább is fokozni a hozzájuk színben illeszkedő Contour Edition kontúrceruzákkal. Krémes textúra, pontos felvitel, szatén finish - még az olyan "kontúrkerülőket" is ráveszik a használatukra, mint engem. (Az árnyalatok neve alatt megtalálhatjátok, melyik rúzshoz illeszkedik a ceruzák színe.)

A Bourjois szempillaspiráljai legendásak, és van egy olyan érzésem, hogy a Volume Glamour Push-Up is hamarosan híressé válik, mint a hatalmas és ívelt pillák instant előállítója. Mert ennek a push-up hatásnak a fele sem tréfa - a szempilláim a szemöldökömig érnek, és tovább... Egész nap,  dúsan és koromfeketén. Részletesen is írok majd róla, mert tényleg elképesztő pillákat varázsol.

És végül az új Sourcil Précision szemöldökceruzák. Sajnos ritkák a drogériák polcain a valóban jó szemöldökformázók, (talán a Maybelline és a Catrice termékei kiemelkedőek) ezért és mert imádom ezt az egész "szemöldök ügyet" nagyon kíváncsi voltam ezekre a ceruzákra. Talán ha elmesélem  hogy mióta megvan, nem is nyúltam máshoz azzal elég jól ki tudom fejezni mennyire megszerettem. Elsőre túl keménynek tűnt a textúrája, viszont használat közben már nem érzem ezt - szépen kitölti a kis hézagokat és precízen lehet vele megrajzolni a formát is. A kupak végén van egy puha kis kefe, amivel a formázás után át szoktam futni a szemöldökömön, így kicsit egységesebb lesz a végeredmény. Az én vöröse-szőke hajamhoz hibátlanul passzol a Noisette árnyalat, azt hiszem a benne lévő kis szürkének köszönhető hogy ilyen szép, természetes lesz a végeredmény. Lassan fog elfogyni, mert alig kopik használatonként, de biztosan beszerzek még belőle!

Rouge Edition 12hrs - 35 Entry VIP és 30 Prune Afterwork; Volume Glamour Push-Up szempillaspirál; Contour Edition - 04 Chaud comme la fraise; Sourcil Précision - 07 Noisette
Ti melyik termék(ek)re csapnátok le az őszi újdonságok közül?
Szólj hozzá!