Szépséglabor

MAYBELLINE BABY LIPS ÉS BABY LIPS ELECTRO

2014. szeptember 23. Szépséglabor Szólj hozzá!

MAYBELLINE BABY LIPS ÉS BABY LIPS ELECTRO

 

Mikor kicsit megkésve bár, de hozzánk is megérkeztek a Maybelline híres ajakápolói, itthon is kitört a Baby Lips láz - mi is szerettük a feltűnően aranyos csomagolást, a kellemes ápolást és a viszonlyag intenzív színt az ajkainkon. Azóta már egy új árnyalattal is bővült az itthon kapható színek skálája, közben a láz szépen lassan allábhagyott. De most újra feléledhet, mert szépen csendben megérkezett az Electro kollekció, pontosabban egy árnyalat már biztosan...

Az új kollekció tagjai intenzitásban különböznek a régiektől - hasonló formula és hatékonyság, erőteljesebb színnel az ajkakon. A csomagolás is kicsit vadabb lett, a tubus fekete, a kupakon pedig a nagy neon Baby Lips felirat - az aranyosból dögös lett. Nekem nagyon tetszik. Én egyenlőre egy árnyalatot találtam - a Strike a Rose-t ami a tubusban nagyon élénk, szinte neonnak tűnik, az ajkakon viszont már tökéletes, "bármikor bárhová" pinkké szelídül. Felkenve szinte vizes hatást kelt, az egész kicsit olyan mintha egy rúzs fölött átlátszó szájfényt viselnék. 

Az eredeti Baby Lips formulát is szerettem, de volt néhány apróság amiért ne tudtam értük rajongani: az illat és az íz már-már émelyítően sok volt félnapi használat után és kicsit több színt vártam. De ez az enyhe citromos illat most kifejezetten tetszik és ugyebár a színből is kicsit többet kapunk. Baby Lips - Cherry Me & Baby Lips Electro - Strike a Rose

Élőben kicsit jobban de talán a képen is látszik a pigmentáltságbeli különbség. Nekem egyébként a Clinique Chubby Stickek jutottak eszembe ahogy először feltettem a Strike a Rose-t, azt hiszem egy csokorba lehet őket gyűjteni mint intenzívebb színű ajakápolókat. 

Remélem több rányalattal is találkozok majd itthon, mert ez az egy lenyűgözött és imádom viselni - olyan "kirúzsozom magam is, meg nem is" érzés és néha pont erre van szükségem, például a "nem megyek sehova, de látszódjon azért hogy egy nő bújt el valahol a melegítő nadrágban" napokon. Értitek...Ti kipróbáltátok már a híres Baby Lips-ek valamelyikét?


Szólj hozzá!