Szépséglabor

AZ ÚJDONSÁG | HIDRATÁLT BŐR ÉS ÉDES PISZTÁCIA ILLAT - PILLANATOK ALATT

2014. szeptember 17. Szépséglabor Szólj hozzá!

AZ ÚJDONSÁG | HIDRATÁLT BŐR ÉS ÉDES PISZTÁCIA ILLAT - PILLANATOK ALATT

 

Testápolásban a legnagyobb gyengéim az olajok. Egy kellemes illatú, intenzíven hidratáló olaj igazi kényeztetés - este egy hosszú nap után vagy akár reggel hogy egy kis extra ragyogást adjon a bőrnek... Ezért nagyon izgatott lettem mikor megtudtam hogy ezentúl a Dove is kényezteti majd a bőrünk a Purely Pampering családokba - shea és vanília;magnólia és pisztácia- érkező két új testápoló olajjal. És bár a vanília legalább annyira a gyengém mint maguk az olajok, most a pisztáciás verzió mellett döntöttem, talán ha hidegebbre fordul az idő a kollekcióm is bővül majd.
"Érezte már bőröd valaha ennyire jónak a testápolást?" - kérdezi tőlünka címkén a Dove. A válasz: természetesen éreztem, viszont ennyire gyorsan még soha. Az újdonság varázsán kívül azért szerettem volna még ezt az olajat az asztalomon tudni, mert én az a mindig-késében-lévő és ezért mindig-siető típus vagyok, viszont nem szeretek anélkül elindulni hogy ne hidratájam a bőröm. Így mindig keresem az ideális hidratálókat - amik hamar beszívódnak viszont nem hagynak zsíros érzetet, és azt hiszem most meg is találtam. Mert ez az olaj tényleg pillanatok alattt beszívódik, szinte rögtön lehet öltözni és garantáltan nem hagy a ruhákon semmiféle nyomot. A bőrömön viszont igen - isteni édesen-kellemes illatot, ami szerintem inkább virágos mint pisztácia, de a lényeg hogy finom és kb 2-3 órán még ott leng körüllöttem. A hidratáló hatás talán annyira nem intenzív, de nappalra éppen ideális és megadja azt a bizonyos selymes ragyogást a bőrnek amit csak az olajok tudnak. 
A csomagolás szerintem kifejezetten szép, az adagolás pedig zseniális - a kupakot letekerve csak egy kis lyuk van az üveg tetején, de valahogy annyira jó ütemben folyik ki az olaj hogy szinte lehetetlen túladagolni vagy leönteni vele magunkat.
Összességében nagyon megszerettem ezt az olajat, az viszont nagyon sajnálom hogy hajra nem lehet használni - akkor már-már tökéletes lenne. De azokon a bizonyos sietős reggeleken így is pótolhatatlan...
 
 
 
Ti szerettek olajokat használni a testápolásban?
 
Szólj hozzá!