Szépséglabor

BURJOIS INSTANT DRY KÖRÖMLAKKSZÁRÍTÓ CSEPPEK = MANI PILLANATOK ALATT

2014. augusztus 13. Szépséglabor Szólj hozzá!

BURJOIS INSTANT DRY KÖRÖMLAKKSZÁRÍTÓ CSEPPEK = MANI PILLANATOK ALATT


Ismeritek azt az érzést mikor leültök körmöt festeni és hirtelen annyi mindenhez szeretnétek hozzáérni?! És a procedúra végére ez a vágy annyira elhatalmasodik már, hogy szépen tönkre is lett téve a tökéletesre festett manikűr...

Ha jártatok már így, vagy egyszerűen csak türelmetlenek vagytok az egészhez, ahogy én is minden alkalommal, akkor a Bourjois csodacseppjeit nektek találták ki. Nem tudom mit rejt pontosan a formula, de működik. Nagyon. Egy csepp minden körömre, ami rögtön szét is terül és lakktól függően, de átlagosan körülbelül fél perc múlva kopogósra is száradt a lakk. Az állaga kicist olajos, de nem fog meg semmit, sőt mintha még jót is tenne a körömágyamnak. A pipetta egyébként nagyon jól adagol és ahhoz képest hogy minden alkalommal 10 cseppet használok, elég lassan fogy a kis üvegcse tartalma. Ha szeretnétek látni hogy is működik a dolog bevetés közben, ebben a videómban használtam a cseppeket.
Nem mondanám hogy must-have termék, de mindenesetre nagyon jól tud jönni sietős festéseknél, tudjátok amikor a férfi már sokadszorra kérdezi hogy "Kész vagy már?!!".

A Bourjois Instant Dry Cseppeket a drogériák polcain találhatjátok meg, kb. 2300 Ft-ért. Hallottatok már az ilyen körömlakkszárító formulákról? 
Mit gondoltok róluk - ajándék a körömfestéshez vagy csak mégegy felesleges lépés?
Szólj hozzá!