Szépséglabor

EZT SZEREZD BE | LA ROCHE-POSAY SUPER CICA BOX

2014. július 28. Szépséglabor Szólj hozzá!

EZT SZEREZD BE | LA ROCHE-POSAY SUPER CICA BOX

Nagyon szeretem a La Roche-Posay terméket, sőt néhányért egyenesen rajongok - Effacla Duo valaki? De amit még jobban kedvelek az önálló termékeiknél, azok a dobozaik. Általában nyáron rukkolnak elő több ilyen kis összeállítással is, amikben valamilyen problémára kínálnak megoldást vagy ajándék terméket tesznek egy népszerűbb mellé. 

Idén nyáron sem kellett csalódnom. Itt van ugyanis a SUPER CICA BOX! Ennél prakrikusabbat / aranyosabbat ki sem találhattak volna - mert ugye mindenki cicát mond ( a "szika" helyett), és az a kis repülő krémfigura... Szóval már a csomagolással levettek a lábamról, de amit a doboz rejt is igazi telitalálat. 
Egyfajta SOS készlet a nyári napokra. A CICAPLAST BAUME B5 balzsam gyógyír a bőrnek - nyugtat és regenerál, jó napégés után, csípések és sebek kezelésére, gyulladás csökkentésére, vagy ha egy kis extra hidratálásra van szükségünk. Kenhetjük testre, arcra de akár az ajkunkra is. A babák és gyerekek érzékeny bőrére is szuper. Ez az a krém ami jó ha ott lapul valamelyik fiókban, vagy a táskánkban szükség esetére. És ami a legjobb, hogy tényleg hatásos, a nyaralás alatt sokmindent leteszteltünk - csípés (méh is) enyhítése ✓, napégés enyhítése ✓, száraz területek ápolása ✓, ajakápolás ✓. 
A balzsam mellé kiegészítő termékként egy 50 ml-es TERMÁLVÍZ SPRAY-t csomagoltak, ami szintén nyugtatja és csillapítja a bőrt. És persze fantasztikus érzés a 30 fokos melegben az arcunkra fújni. Tudom hogy sokaknak ez az a dolog ami luxusnak, fölösleges pénzkidobásnak tűnik - de nem az. Én rendszeresen használom arcmosást követően - ez a spray szépen megynugatatja és lehúzza a pirosságot és előkészíti a bőröm a hidratáláshoz. De ha valaki nem hisz benne, itt a remek alkalom a kipróbálására, hiszen ajéndékként kaphatjuk meg.

Azt hiszem kevés olyan krém van ami sokoldalúbban felhasználható lenne mint a CICAPLAST BALZSAM, a mi bőrünknek már számtalanszor segítségére volt, tényleg mint az a kis repülő tubus a dobozon.  TERMÁLVÍZ SPRAY pedig így még a szekptikusoknak is megérhet egy próbát.

A SUPER CICA BOX a La Roche-Posay termékeket forgalmazó patikákban vásárolható meg mindössze 2200 Ft-ért. Szólj hozzá!