Szépséglabor

ÉLÉNK RÚZS ÉS MÁS SEMMI...

2014. június 30. Szépséglabor Szólj hozzá!

ÉLÉNK RÚZS ÉS MÁS SEMMI...

... na nem amit lefekvéskor egyedül viselek. Viszont ez lehetne a nyár jelszava. Leheletkönnyű alapozó, szempillaspirál és vibráló ajkak. Nőies, sikkes, könnyed, gyors - miről álmodhat még a lány?! Szerencsére idén minden árnyalat divat és finish tekintetében sincs hiány. Én most négy olyan rúzst hoztam amik legtöbbször feldobják a sminkem és a forró nyári napokat.


A MAC Relentlessly Red pirosba hajló sötét rózsaszín színéről mindig a nyári piros gyümölcsök jutnak az eszembe. Ha valaki kicsit tart az igazi pirostól, a Relentlessly Red tökéletes választás lehet számára. A matt finish pedig tudjuk mennyire hódít idén nyáron is, a MAC matt formulája pedig szerintem verhetetlen - nem szárít, tökéletesen fed, tartós és gyönyörű intenzív a színe. Igazi élénk, meghatározó, már-már pin-up stílusba hajló ajkakat lehet vele varázsolni. A jelenlegi kedvencem rúzsom.
Maybelline Colorsensational Vivids rúzsok sajnos nem kaphatóak itthon a drogériákban, de nemrég az Emag.hu-n nézelődve rájuk találtam, és persze rögtön landolt is a kosaramban a legnépszerűbb árnyalat, a Shocking Coral. A körülöttük lévő hype nem véletlen, extra pigmentált, krémes, könnyű viselni és a színe....nem neon, inkább az a fajta vibrálás van benne ami rögtön felélénkíti az arcot. Ez a krémes korall árnyalat pedig árasztja magából a nyári hangulatot.
A narancs-rúzs trend is nagyban tombol, szerencséra a drogériák polcain is igazi narancs kincsekre bukkanhatunk. Ilyen például a Rimmel Moisture Renew család egyik legújabb tagja, az In Love With Ginger, róla már tesztet is olvashattatok itt a blogon. Élénk narancs, ugyanakkor könnyű viselni, egy olyan árnyalat amivel bátran fejest lehet ugrani a narancs trendbe.
Tavaly annyira magával ragadtak a  Clinique Chubby Stick-ek hogy egész kis gyűjteményt sikerült belőlük összehoznom. Egyszerűen zseniális ez a krémes, ajakápoló formula, főleg az Intense vonalé, ahol a pigmentáltság mellett a tartósság is a csomag része. A kedvenc árnyalatom és a piros rúzs korszakom megalapozója pedig a Mightiest Maraschino. Szintén bogyós piros, de sötétebb árnyalatban mint a Relentlessly Red. Felűnő, de valahogy mégis természetesnek hat az ajkakon, már amenniyre ez lehetséges egy piros rúzs esetén. Nagyon kényelmes, szinte kényeztető viselni, ha valaki a cserepes ajkakkal és a rajta rosszul mutató rúzsokkal küzd - ez lehet  a megoldás.Ti milyen rúzst viseltek legszívesebben idén nyáron?
 Finish, szín, formula, konkrét kedvencek?

Szólj hozzá!