Szépséglabor

THE MANI | FORDÍTOTT FRANCIA CHANEL MÓDRA

2014. június 23. Szépséglabor Szólj hozzá!

THE MANI | FORDÍTOTT FRANCIA CHANEL MÓDRA

A Chanel nyári kollekciója ismét tökéletes lett, és nem csak csodás körömlakkokkal készültek nyárra, sikkes manikűr ötleteket is ajánlottak hozzájuk. A francia manikűr átértelmezése, egy kis izgalmat  és játékosságot csempészve a klasszikus trendbe - pont ilyen könnyed csavarok illenek az idei nyárhoz!


Bár jó pár darab még kívánságlistás, egy lakk volt amibe rögtön beleszerettem: Mirabella. Fáradt, napfakította, kicsit retro hatású, mégis élettel teli narancs. Ahhh, gyönyörű! Szerintem, és még csak nem is érzem túlzásnak, a Mirabella lesz a kedvenc lakkom valaha! És a csodálatnak még nincs vége, ugyanis Mirabella krémes, egy rétegben is tökéletesen fed, úgy terül mint egy álom, az ecsetével nagyon precízen lehet dolgozni és 5 napig fent marad minimális kopással.
A trendek közül a fordított francia manikűrt próbáltam ki elsőként, talán ez a legizgalmasabb és Lisa Eldgridge is ezt viselte a kollekciót bemutató videójában - ezután egyenesen muszáj volt! Ennél a fordított manikűrnél a fehér szín az alap ami a körmök vége helyett alulra kerül.

Akkor mire is van szükségünk? Elsőként egy fehér alapra. És bár a Chanel készült, és egy hófehér lakkot is piacra dobott, az Eastern Light helyett most maradtam a jól bevált Opi Alpine Snow-nál. 2 réteg, száradás és ezután egy kicsit ügyeskedni kell. A színes lakkot úgy kell felkennünk, hogy ne fedje be a körmök egész felületét, így a fehér alap vékony félhold formában látszik ki a széleknél. Nekem is nehéznek tűnt, vettem is egy nagy levegőt, de végül egy kis odafigyeléssel egész jól sikerült az első fordított franciám!Ezt a manikűrt természetesen bármilyen színkombinációval meg lehet alkotni és persze nem kötelező a fehér alap sem, bár talán minél kontrasztosabbak a színek, annál látványosabb eredményt kaphatunk! Várom az ötelteket! Inspirációként itt láthatjátok a Chanel idei nyárra vonatkozó mani tippjeit.

 
Kipróbálnátok a fordított francia manikűrt?
Ti milyen színekkel klészítenétek el?
 
Szólj hozzá!