Szépséglabor

L'OREAL HAJFESTŐ WORKSHOP

2014. június 20. Szépséglabor Szólj hozzá!

L'OREAL HAJFESTŐ WORKSHOP

Az új hajszínemet már láthattátok, most pedig itt az ígért beszámoló a L'Oreal hajfestési workshopjáról. De ez még nem minden, ugyanis egy szuper hírt is szeretnék veletek megosztani valamint meglepetéssel is készültem nektek!


L'Oreal workshop

Nemrég ismét meghívást kaptunk a L'Oreal-tól, arra invitáltak minket, hogy ismerkedjünk meg kicsit jobban a hajfestéssel és a Casting Cream Gloss hajszínezőkkel, amiket ott helyben ki is próbálhattunk. Bevallom elvből eddig sosem festettem a hajam, de az, hogy kicsit jobban belemélyedtünk a témába sokat segített ennek a rossz előítletnek a leküzdésében. Sőt, ahogy azt már láttátok, festett hajjal távoztam! :)
Szeretnék nektek is átadni legalább egy keveset abból a sok érdekességből amit a workshopon hallottam, és néhány képet is hoztam az eseményről. A szervezők megint fantasztikusak voltak, finom falatok és italok vártak minket ismét, sőt 2 szerencsés blogger még egy-egy Michael Kors pénztárcával is gazdagodott. Most talán még oldottabbak volt mindenki mint első alkalommal, amit aztán némi izgatottság követett mikor a profi fodrsázok keze közé kerülve megkaptuk az új hajszínünket. 
A számok és színek kapcsolata: 
Ez volt talán az egyik legérdekesebb tény amit a workshopon megtudtam. A dobozokon lévő számok mind kódok, amik azt a színt jelölik amit magukban rejtenek. És hogyan is lehet ezeket a számokat színekre fordítani?
 
Az első szám az alapszínt jelöli, az 1-es feketétől egészen a 10-es legvilágosabb szőkéig. 

A második szám azt az árnyalatot jelöli, amivel az alapszínt gazdagítják. Ezek lehetnek hidegek, illetve melegek. A 0 pedig az árnyalatok intenzitására utal -  szám előtt a természetességre, utána pedig az erősségre.

Ezek alapján fejtsük meg az én új hajszínem, az 7304-es Fahéj jelentését!

7 - Szőke, ez az alapszín 
3 - Arany - a szőke alapszínt arannyal gazdagították
04  - Természetes hatású réz - az aranyló szőke még egy kis rezes árnyalatot is kapott

Tehát a Fahéj aranyló szőke, rézzel gazdagítva. Ellenőrizzetek le, hogy mindent rendben fordítottam-e, de azt hsizem ez a meghatározás elég jól tükrözi a kapott eredményt amit azóta is viselek! :)

Néhány kép a workshopról:

Remélem kedvet kaptatok egy kis hajfestéshez, mert most jön az ezzel kapcsolatos meglepetés!
 
 
 

Casting Cream Gloss Nyereményjáték

 


Változtass bátran hajszínt, akár Palvin Barbara, és nyerj 500.000 Ft-os vásárlást!

Játssz, fesd be a hajadat a barátaiddal, öltözz és bulizz a játékban választott stílusnak megfelelően / Péntek esti láz; Buli a parton hajnalig; Oh la la Madmoiselle csajos este/. Regisztráld magatokat 2014 július 31-ig! Tölts fel fotókat a készülődés, hajfestés és a buli legjobb közös pillanatairól, gyűjtsétek a szavazatokat!A nyertes csapatot Palvin Barbara választja ki. www.mycasting.lorealparis.hu

Szeress bele az új hajszínedbe!


Szuper játék, és ha még mindig kell egy kis meggyőző erő, hát legyen! Itt a Szépséglaborban ugyanis most 2 doboz Casting Creme Gloss hajfestéket nyerhettek! Sokatoknak tetszett az új hajszínem, ezért és ha már egyébként is ilyen ügyesen megfejtettük a színkódot, a 7304-es Fahéj árnyalatot sorsolom ki. Egészen jún. 30.-ig játszhattok.


Ehhez nincs mást tennetek, mint megírni ide kommentben Ti melyik témát választanátok a versenyben! 
Péntek esti láz, Buli a parton hajnalig vagy Oh la la Madmoiselle csajos este?!
Szólj hozzá!